Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com,  intrumlasku.com ja suomiturvallisuus.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.

 

Pikaluottosuositus

Pikaluottosuositus

Luottoriskien hallinta on liiketoiminnan tärkeimpiä osa-alueita ja ennakointi parasta riskienhallintaa. Yrityksen maksutavan tarkistat nopeasti automaattisella Pikaluottosuosituksella.

Pikaluottosuositus on nopea automaattinen maksutapatarkistus. Pikaluottosuositus kertoo yksityiskohtaisesti Intrum maksuviiverekisterin maksuviiveet sekä julkiset maksuhäiriömerkinnät. Suosituksella saat myös vastuuhenkilötiedot sekä yrityksen laajat perustiedot. Vastaukseksi saat suosituksen luotonantoon maksukäyttäytymiseen perustuen, joka on Hyväksytty, Vakuus tai Käteinen.

Pikaluottosuosituksen avulla saat kokonaiskuvan yrityksen maksukyvystä ja tiedät kannattaako kyseiselle asiakkaalle myydä laskulla vai tulisiko harkita muita maksutapoja.