Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Miten varaudut luottotietolain muutokseen?

Maksuttomassa kumppaniwebinaarissamme saat kaiken tarvittavan tiedon 1.12.2022 voimaan astuneesta luottotietolaista. Luottotietolain muutoksella on merkittävä vaikutus luottokauppaa käyviin yrityksiin ja niiden luotonmyöntöprosesseihin. Maksuviiveet eli perintäsaatavat ovat reaaliaikaisinta tietoa yritysten maksukäyttäytymisestä ja ne ovat yleensä ensimmäinen merkki maksuvaikeuksista. Erityisesti taloudellisesti epävarmoina aikoina on hyvä varmistaa asiakkaiden, potentiaalisten asiakkaiden ja toimittajien maksukyky. Kun saatavat kotiutuvat ajallaan, raha kiertää yrityksen kassassa paremmin ja mahdollistaa liiketoiminnan kasvun.

Tervetuloa webinaariimme hakemaan asiantuntijoidemme vinkit reaaliaikaisen maksutiedon hyödyntämisestä 

keskiviikkona 29.3. klo 10 - 10:30.

Webinaarissa keskustelevat Intrumin luottokonsultti Jaana Jussila sekä Talenomin yksikönjohtaja Elina Haipus ja CFO-asiantuntija Martti Kurppa.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittadu maksuttomaan webinaariimme jo tänään. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille webinaaritallenteen, joten ilmoittaudu mukaan, vaikka aika ei sopisikaan sinulle.