Verkkolaskulain soveltaminen

Verkkolaskulain soveltaminen

Verkkolaskulaki tuli voimaan 1.4.2020, mutta mitä sen jälkeen on tapahtunut? Vastaanottaako valtio vielä muitakin laskuformaatteja ja mitä muuta tärkeää tulisi tietää? Verkkolaskulain soveltaminen live-webinaari on pidetty. Saat tallenteen itsellesi alla olevasta linkistä.

Verkkolaskulaki edellyttää laskujen lähettäjiltä standardoitua formaattia, jos vastaanottaja niin vaatii. Laki tuli voimaan jo lähes vuosi sitten, mutta soveltamiseen on annettu eri puolilta liikkumavaraa. Webinaarissa avattiin taustoja sille, missä tällä hetkellä mennään, ja mitä päivämääriä on syytä ottaa vielä huomioon.

Maksuton tilaisuus on tarkoitettu kaikille laskutuksen parissa työskenteleville ja taloushallinnon automatisoinnista kiinnostuneille.

Webinaarissa puhujat:

Timo Simell, Verkkolaskufoorumi, TIEKE

Kati Velling, tuotepäällikkö, Intrum Oy

 

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry on vaikuttaja, verkottaja ja vauhdittaja digitaalisen osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla.

Intrum Oy on luotonhallinnan markkinajohtaja ja toimii terveen talouden suunnannäyttäjänä. Intrumin laskunvälitys on osa kokonaisvaltaista maksamisen asiakaskokemusta.