Maailmanlaajuinen liiketoiminta tuo maksuhaasteita

Tarjoamme keskitetyn toiminnon kaikkien maksamattomien laskujen hoitamiseen kaikilla palvelemillasi markkinoilla, riippumatta siitä, missä asiakkaasi sijaitsee.

Kansainvälinen liiketoiminta avaa mahdollisuudet valtavalle kasvulle, mutta se voi myös avata yrityksesi maksamatta jättämisen riskille. 
Usein näemme, että kansainvälisillä yrityksillä on keskitetty johto ja tukitoiminnot, kun taas niiden asiakkaat ovat hajallaan useilla maantieteellisille alueilla. Se, että luotonhallinta ja perintä eivät ole ydinliiketoimintaasi, voi vaikeuttaa hallinnollisten tehtävien resurssointia,  jota tarvitaan tehokkaaseen liiketoimintaan. 
 
Luottovakuutus on yksi työkalu, jota yritykset käyttävät suojatakseen itsensä, mutta sillä on rajoituksia. Samoin yhteinen palvelukeskus voi olla voimavara, joka tarjoaa mittakaavaetuja moniin liiketoimintatoimintoihin. Ne eivät kuitenkaan välttämättä tarjoa sitä asiantuntemusta, jota tarvitaan maksujen ja erääntyneiden laskujen käsittelyyn uusilla markkinoilla ja rahankierron nopeaan turvaamiseen. 
Riskinä on, että laskuja ei makseta ajoissa ja maksurästejä kertyy, mikä sitoo käyttöpääomaa ja uhkaa maksuvalmiutta. 
Kansainvälisen liiketoiminnan harjoittaminen tarkoittaa, että sinun on perehdyttävä erilaisiin markkinakäytäntöihin, oikeusjärjestelmiin, kulttuureihin, kieliin ja toimittava eri aikavyöhykkeissä saadaksesi maksun ajallaan. 

Palvelumme hyötyjä:

  • Yksinkertainen ja turvallinen tapa siirtää saatavat meille perintään
  • Raportointi ja tilapäivitykset 24/7 asiakasverkkoportaalimme, Intrum Webin kautta
  • Nopea rahansiirto tilillesi
  • Markkinoillasi oleva asiakasvastaava, joka palvelee yrityksesi kielellä
  • Voit helposti ja nopeasti lisätä uusia markkinoita keräilyyn 

Tarjoamme reiluja, vankkoja ja monipuolisia perintäratkaisuja, jotka on suunniteltu turvaamaan maksut samalla kun suojellaan yrityskuvaasi ja mainettasi. 

Ota yhteyttä
Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä laskut perintään, autamme mielellämme!

Puhelin 09 2291 1600
asiakaspalvelu@intrum.com

Voit myös jättää meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.