Intrumin nimissä tehdään huijaussoittoja 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaussoitoksi, kirjoita muistiin puhelun tiedot ja ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut soittajalle henkilötietojasi, ilmoita soitosta poliisille.

Vahtipalvelu

Vahtipalvelu

Vahtipalvelun avulla seuraat itse yritysasiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Valvontailmoitusten avulla havaitset yrityksen tiedoissa tapahtuvat muutokset ajoissa.

Vahtipalvelu on valvontapalvelu, jonka avulla seuraat asiakkaittesi tietomuutoksia. Saat sähköpostilla tiedon maksuviiveistä, maksuhäiriöistä, uudesta tilinpäätöksestä, vastuuhenkilömuutoksista sekä muista yrityksen perustiedoissa tai statuksessa tapahtuvista muutoksista.

Vahtipalvelu ei sisällä tietojen analysointia eikä kannanottoa asiakkaan luottokelpoisuuteen. Valvontailmoitusten avulla havaitset yrityksen tiedoissa tapahtuvat muutokset ajoissa ja osaat reagoida tilanteeseen nopeasti. Arvioit itse vaikuttaako muutos yrityksen luottokelpoisuuteen tai voit tilata tarvittaessa yrityksestä luottosuosituksen oman luottopäätöksesi tueksi.