Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Vahtipalvelu

Vahtipalvelu

Vahtipalvelun avulla seuraat itse yritysasiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Valvontailmoitusten avulla havaitset yrityksen tiedoissa tapahtuvat muutokset ajoissa.

Vahtipalvelu on valvontapalvelu, jonka avulla seuraat asiakkaittesi tietomuutoksia. Saat sähköpostilla tiedon maksuviiveistä, maksuhäiriöistä, uudesta tilinpäätöksestä, vastuuhenkilömuutoksista sekä muista yrityksen perustiedoissa tai statuksessa tapahtuvista muutoksista.

Vahtipalvelu ei sisällä tietojen analysointia eikä kannanottoa asiakkaan luottokelpoisuuteen. Valvontailmoitusten avulla havaitset yrityksen tiedoissa tapahtuvat muutokset ajoissa ja osaat reagoida tilanteeseen nopeasti. Arvioit itse vaikuttaako muutos yrityksen luottokelpoisuuteen tai voit tilata tarvittaessa yrityksestä luottosuosituksen oman luottopäätöksesi tueksi.