OmaValvonta

OmaValvonta

Intrumin OmaValvonta -palvelu toimii oman yrityksesi tietojen vahtina ja tiedät miltä yrityksesi näyttää toisten silmin! Palvelu ilmoittaa heti, mikäli yrityksesi tiedoissa tapahtuu muutoksia.

Palvelun avulla seuraat yrityksesi perustietoja, maksutapatietoja ja luottoluokitusta. Sen avulla osaat reagoida nopeasti, mikäli esimerkiksi vastuuhenkilötiedot muuttuvat. Näet mahdolliset yritykseltäsi Intrumin kautta perittävät laskut jo ennen perintäkirjettä ja voit hoitaa maksun suoraan verkkopalvelun kautta. Lisäksi palvelu kertoo kuinka paljon yritykseesi on kohdistunut Intrum Luottotietopalvelun kautta tehtyjä luottotietokyselyitä. Palvelu ilmoittaa muutoksista kätevästi sähköpostilla.

Sopimusasiakkanamme saat palvelun käyttöön Intrum Web Luottotieto -verkkopalvelun kautta. Verkkopalvelussa OmaValvonta -palvelun löydät Omien sivujen alta ja voit aktivoit palvelun käyttöön.

Palvelun hyödyt

1
Valvot oman yrityksen tietomuutoksia
Osaat reagoida muutoksiin ja estät virheet yrityksesi tiedoissa. Sinulla on myös aina tieto yrityksesi viimeisimmästä luottoluokituksesta.
2
Tehostat ostolaskujen hallintaa
Näet perintään siirtyneet laskusi jo ennen perintäkirjeen saapumista ja voit hoitaa ne heti palvelun kautta ennen kuin perintäasia ehtii edetä pidemmälle, pahimmassa tapauksessa maksuhäiriöksi asti.
3
Tiedät, kiinnostaako yrityksesi luottokelpoisuus muita
Saat tiedon, kuinka paljon yrityksestäsi on tehty luottotietokyselyitä ja osaat arvioida yrityksesi kiinnostavuutta.