Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Jatkuva rating - yrityksen luottoluokituksen seurantapalvelu

Jatkuva rating - yrityksen luottoluokituksen seurantapalvelu

Jatkuva rating on yrityksen luottoluokituksen seurantapalvelu isojen asiakaskantojen nopeaan ja helppoon seurantaan. Sen avulla pysyt aina ajantasalla yhteistyökumppaneittesi luottokelpoisuudesta ja tiedät onko yrityksen luottoluokitus parantunut tai heikentynyt.

Luottoluokituksen seuranta

Jatkuva Rating  -palvelun avulla seuraat reaaliaikaisesti asiakkaittesi luottoluokitusta. Saat jokaiselle yritykselle viisiportaisen luottoluokituksen (AAA, AA, A, B, C) sekä enimmäisluottorajasuosituksen.

Palvelu seuraa yrityksen maksutavassa, taloudellisessa tilanteessa sekä perus- ja rekisteritiedoissa tapahtuvia muutoksia ja saat ilmoituksen sähköpostitse heti kun yrityksen luottoluokitus muuttuu. Muutokselle annetaan myös lyhyt perustelu.

Ajantasainen maksukäyttäytymistieto

Palvelun ainutlaatuisuus perustuu Intrumin luottotietorekisterin maksuviivetietojen hyödyntämiseen luokituksen muodostamisessa. Ajantasaisen maksutapatiedon avulla saat tiedon asiakkaidesi maksuvaikeuksista hyvissä ajoin - tunnet maksukäyttäytymiseen liittyvät riskit ja osaat reagoida esimerkiksi maksuehtoja muuttamalla.

Palvelun hyödyt

1
Helppo
Yleisesti käytössä oleva yrityksen luottoluokitus ja enimmäisluottoraja kertovat yksinkertaisesti valvottavan yrityksen tilanteen ja on helppo ymmärtää.
2
Säästää aikaa
Reaaliaikaisen ja tiivistetyn muutostiedon avulla suurien asiakaskantojen valvonta on vaivatonta ja muutoksiin voi reagoida nopeasti.
3
Ylivertainen
Perinnästä kerättävän maksuviivetietomme avulla yritysten heikentyneen maksukykyvn vaikutus näkyy luottoluokituksessa aikaisessa vaiheessa.