Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com,  intrumlasku.com ja suomiturvallisuus.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.

 

Jatkuva luottosuositus

Jatkuva luottosuositus

Jätä yritysten analysointi ja seuranta meille. Saat kattavan luottosuosituksen yrityksesi luotonannon tarpeisiin.

Jatkuva luottosuositus on valvontapalvelu, jossa voit jättää pitkäaikaisten asiakkaittesi ja yhteistyökumppaneittesi seurannan meille. Saat alkuun kattavan luottosuosituksen, jossa asiantuntijamme analysoi yrityksen luottokelpoisuuden ja ottaa kantaa aikomaanne luottorajaan.

Ensimmäisen luottosuosituksen jälkeen yritys jää Luottotietopalveluun päivittäiseen seurantaan. Saat päivitetyn luottosuosituksen heti, jos yrityksen luottokelpoisuudessa tai perustiedoissa tapahtuu muutoksia.

Palvelu seuraa kattavasti luottotietoja: Intrumin oman luottotietorekisterin maksuviivetietoja, maksuhäiriöitä, tilinpäätöstietoja, vastuuhenkilömuutoksia sekä muita yrityksen perustiedoissa tapahtuvia muutoksia. Yrityksesi vastuulle jää vain oman luottopäätöksesi uudelleen arviointi meiltä saamasi luottosuosituksen pohjalta.

Palvelun hyödyt

1
Keskity ydinliiketoimintaasi
Saat asiantuntijan analyysin ja kannanoton luottorajaan, mikä ei vaadi sinulta eritysosaamista ja voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.
2
Helppo
Voit jättää seurannan meille ja olla huoleti! Ilmoitamme, mikäli seurattavan yrityksen luottokelpoisuudessa tapahtuu muutoksia.
3
Ylivertainen
Intrumin maksuviivetiedon avulla tunnistamme heikentyneen maksukyvyn ajoissa ja osaamme suhteuttaa tiedon yrityksen kokoon ja taloudelliseen tilanteeseen nähden.