Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Pikaluottosuositus Plus

Pikaluottosuositus Plus

Oikean päätöksen tekeminen minimoi luottoriskisi. Yritysten luottotiedot tarkastat kätevästi valmiiksi paketoidulla Pikaluottosuositus Plus -tuotteella.

Pikaluottosuositus Plus on kattava yrityksen luottoluokitusraportti, joka analysoi ajantaista dataa perustuen tilastolliseen malliin. Luottosuosituksella saat kokonaisvaltaisen kuvan yrityksen maksukyvystä sekä taloudellisesta tilanteesta, ja osaat määrittää oikean luottorajan asiakkaallesi.

Palvelu sisältää                          

  • Luottosuosituksen: hyväksytty, vakuus, käteinen
  • Luottoluokituksen eli ratingin (AAA, AA, A, B, C)
  • Enimmäisluottorajasuosituksen
  • Intrum maksuviiverekisterin maksuviiveet sekä julkiset maksuhäiriömerkinnät
  • Perustiedot, rekisteritiedot, vastuuhenkilöt, nimenkirjoitusoikeuden, sekä tiivistelmän tilinpäätöksestä

Suosituksen pohjalta voit tehdä merkittäväänkin luotonantoon turvallisen luottopäätöksen.