Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Kertaluottosuositus

Kertaluottosuositus

Asiantuntijan laatima luottosuositus ottaa kantaa yksittäiseen luotonmyöntötilanteeseen

Kertaluottosuositus on luottokonsultin tekemä kattava analyysi yrityksen luottokelpoisuudesta, jossa otetaan kantaa ehdottamaasi luottorajaan. Kertaluottosuosituksen pohjalta voit tehdä luottopäätöksen merkittäväänkin luotonantoon. Suositus soveltuu hyvin myös uuden yrityksen arviointiin.

Kertaluottosuositus sisältää maksuviiveet, maksuhäiriöt, tilinpäätöstiedot, vastuuhenkilöt, nimenkirjoittajat sekä laajat yrityksen perustiedot. Suosituksen tueksi tutkitaan tarvittaessa myös vastuuhenkilöiden taustat sekä aikaisemmat yritysyhteydet. Luottosuosituksessa on luottokonsultin perustelut annetulle suositukselle.