Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com,  intrumlasku.com ja suomiturvallisuus.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.

 

Tarjoamme rahoituspalvelut kumppaneidemme kautta

Tehokas kassavirta on elinehto liiketoiminnan kannattavalle harjoittamiselle ja haastavina aikoina siihen on erityisesti syytä kiinnittää huomiota. Kumppaniverkostomme kautta saat nykyaikaiset ja joustavat rahoitusratkaisut, joilla varmistat, että kassassa on riittävästi rahaa.


Intrumilla autamme sinua saamaan maksun asiakkailtasi, jotta yrityksesi voi kasvaa. Pidämme hyvää huolta asiakkaistasi vaikeissakin tilanteissa. Kumppanimme jakavat kanssamme saman arvomaailman ja haluamme yhdessä olla rakentamassa kasvua Suomeen. Vastuullisesti ja ammattitaidolla, asiakkaan etu edellä.

Noja Rahoitus on suomalainen laskurahoitusyhtiö, joka auttaa ihmisiä ja yrityksiä löytämään oman potentiaalinsa. Me olemme kasvutarinoiden mahdollistaja. Nimemme mukaisesti, olemme noja, tuki, joka vakauttaa ja turvaa asiakkaidemme päivittäistä liiketoimintaa ylläpitämällä ja vauhdittamalla kassavirtaa. Samalla luomme mahdollisuuksia rakentaa pitkäjänteistä kasvua kohti tulevaisuutta. Haluamme, että meidät tunnetaan Pohjolan monipuolisimpana laskurahoitusyhtiönä, joka tarjoaa parasta henkilökohtaista palvelua. 

PURO Finance on suomalainen fintech-yhtiö, joka on erikoistunut laskurahoitukseen. Laskurahoituksella saat rahat lähetetyistä laskuista heti tilillesi. PUROn tekeminen pohjaa ensiluokkaiseen teknologiaan ja digitaalisiin prosesseihin. Tavoitteenamme on tarjota yhdessä kumppaniemme kanssa luotettava ja vaivaton laskusaatavien rahoituspalvelu, joka yhdistää asiakkaiden laskutuksen, rahoituksen, luottovakuutuksen, perinnän ja kirjanpidon. PURO Finance on osa Alisa Pankkia

Svea Bank on auttanut suomalaisia yrityksiä menestymään jo yli 20 vuotta, tarjoten monipuolisia ja joustavia rahoitusratkaisuja pienille ja suurille yrityksille. Pitkäaikainen läsnäolomme Suomen yrityskentässä takaa asiakkaillemme laajan eri toimialojen tuntemuksen ja yritystoiminnan ymmärryksen. Samalla tarjoamme Suomen kenties laajimman palveluvalikoiman – sloganimme mukaisesti me Svealla tarjoamme Enemmän mahdollisuuksia. Lue lisää yritysrahoituksen palveluistamme.