Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Intrumin perintäpalvelu nyt Lemonsoftin asiakkaiden käytettävissä

Lemonsoftin asiakkaat löytävät nyt LemonHubista myös Intrumin perintäpalvelut. Yhteistä LemonHub-palveluille on se, että ne yksinkertaistavat järjestelmää käyttävien asiakkaiden rutiineja ja ovat edullisia käyttää.

Lemonhub kokoaa Lemonsoft-käyttäjät yhteen ja helpottaa käyttäjien keskinäistä asiointia. Palvelun avulla asiakkaat voivat esimerkiksi lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja, tilauksia ja vahvistuksia.

- Olemme etsineet järjestelmällisesti yhteistyökumppaneita, joiden avulla voimme tarjota Lemonsoftin käyttäjille helposti käyttöön otettavia ja jokapäiväistä työntekoa helpottavia palveluita. Palvelut on koottu LemonHubiin, joka yhdistää Lemonsoft-käyttäjät sekä keskenään että valikoitujen kumppaneiden kanssa, Lemonsoftin tuotepäällikkö Pauli Siirtola kertoo.

- Voimme puhua todellisesta win-win-win-palvelusta. Lemonsoft Perintää käyttävä yritys pystyy edullisella ja helpolla tavalla nopeuttamaan saataviensa kiertoa, jatkaa Siirtola.

Perintä hoituu kätevästi Lemonsoft-järjestelmässä

Perintäpalvelun käyttöönotto hoituu kätevästi Lemonsoft-järjestelmässä. Myös palvelun käyttö, eli muistutusten ja perintätoimeksiantojen lähettäminen hoituu järjestelmässä, ja toiminto voidaan myös automatisoida täysin. Kokonaispalvelu mahdollistaa myös kilpailukykyisen hinnoittelun.

- Lemonsoft on dynaaminen ja innovatiivinen yhteistyökumppani. Voimme nyt tarjota Intrumin nykyisille Lemonsoftia käyttäville toimeksiantajille uuden kätevän palvelukanavan, toteaa kehitysjohtaja Juha Pihlajamäki Intrumilta.

Intrumin ja Lemonsoftin kumppanuus perustuu avoimuudelle ja luovalle sparrailulle. Molemmat arvostavat luotettavuutta ja palvelun laatua. Lemonsoft halusi Intrumin perintäpalvelun tarjoajaksi siitä syystä, että se on samalla alansa suurin toimija ja joustava sekä hyvin palveleva organisaatio.

- Yksi tämän hetken tärkeimmistä yrityksemme kehittämisen teemoista on maineen hallinta, joten haluamme kumppaneidemme olevan tunnettuja ja laadukkaasti toimivia yrityksiä. Intrum tarjoaa luotettavan ja toimivan pohjan Lemonsoft Perinnälle.