Perintä

Olemme täyden palvelun perintätoimisto. Perintäpalveluidemme avulla saat perittyä saatavat niin, että asiakkuus jatkuu maksuvaikeuksista huolimatta.

Me huolehdimme erääntyneistä saatavistasi – voit itse keskittyä kasvuun

Hoitamalla erääntyneet saatavat johdonmukaisesti, tehokkaasti ja reilusti autamme sinua perintätoimistona saamaan rahasi nopeasti ja minimoimaan maksamattomat velat. Yrityksesi voi keskittyä siihen, missä se on parhaimmillaan: oman liiketoiminnan kasvattamiseen. Anna meidän hoitaa laskujen perintä. Meiltä saat perintäpalvelut. 

Velan perintä yritykseltä on tehokas keino avointen saatavien kotiuttamiseksi, mutta tehokkaimmillaan se on osana laajempaa luotonhallinnan kokonaisuutta: yhdistettynä Luottotietopalveluun sekä Lasku- ja reskontrapalveluun.

Ylivertaista asiakaspalvelua sinulle ja asiakkaillesi - jokaisessa perinnän vaiheessa

 • Joskus asiakkaasi unohtaa maksaa lähettämäsi laskun. Ystävällinen mutta jämäkkä muistutus auttaa pitämään saatavat tuoreina ja samalla takaa asiakassuhteen jatkuvuuden. Maksamatta jääneestä laskusta kannattaa lähettää maksumuistutus ajoissa, sillä se pitää laskun tuoreena.
 • Toimeksiantojen seuranta sujuu kätevästi Intrum Web -verkkopalvelussa. Näet verkossa miten yksittäinen toimeksianto on edennyt sekä yrityksesi saatavien kokonaistilanteen. Asiakkaasi voi huolehtia maksuasioistaan Oma Intrum -palvelussa.
 • Ylivertainen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Asiakaspalvelussamme kuunnellaan aidosti ja palvellaan inhimillisesti. Saat erääntyneet saatavasi perittyä ja samalla asiakassuhteesi pysyvät kunnossa.

Intrum on perintäyhtiö, jonka erityisosamisen piiriin kuuluvat myös kansainvälinen perintä sekä perinnän lakiasiat.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä laskut perintään, autamme mielellämme!

Puhelin 09 2291 1600
asiakaspalvelu@intrum.com

Voit myös jättää meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Pikaperintä

Helppo tapa yksittäisten saatavien perintään on Intrum Pikaperintä.


Kansainvälinen perintä

Kaupankäynti ja velkojen perintä ulkomailta vaatii paikallisten tapojen ja käytäntöjen tuntemista. Kun sinulla on vuosisopimus kansainvälisen perintäpalvelumme kanssa, autamme sinua onnistumaan kaupankäynnissä ulkomailla ja kotiuttamaan laskusaatavasi. Euroopan johtavana luotonhallinnan asiantuntijana tunnemme eri maiden perintälait ja -vaatimukset läpikotaisin. Asiantuntijamme auttavat sinua minimoimaan riskit, lisäämään kassavirtaa ja hiomaan yrityksesi kilpailukykyä.

Ammattitaitoista perintää myös ulkomailla

 • Meiltä saat apua ja asiantuntemusta luotonhallinta-asioissa kaikkialle maailmaan.
 • Hoidamme kansainvälisen perinnän vankalla kokemuksella paikallisten lakien ja asetusten mukaan.
 • Meillä on konttoreita 24 maassa ja tämän lisäksi kattava asiamiesverkosto.
 • Yrityssaatavissa kansainvälisen perintätiimimme onnistumisprosentti on yli 90 - anna meidän siis auttaa sinuakin.

Intrumin Kansainvälinen perintä & Arvonlisäveropalvelut

Kansainvälisen perinnän tiimimme tarjoaa muistutuksen ja vapaaehtoisen perinnän lisäksi myös oikeudellisesta perintää sekä konkurssi- ja saneerausvalvontaa ulkomailla.

Tämän lisäksi meidän kauttamme saat Suomessa kattavat palvelut kansainvälisiin arvonlisäveroasioihin aina arvonlisäveron takaisinhausta erilaisiin koulutuksiin. 

Jälkiperintä

Intrum Jälkiperintä-yksikössä hoidetaan kasaantuneita ja pidempään perinnässä olleita velkoja - luottotappioiksi kirjattuja saatavia, varattomuusmerkinnällä ulosotosta palautuneita oikeuden päätöksiä sekä julkisoikeudellisia saatavia. Asiakaspalvelussamme työskenteleville asiantuntijoille velka-asioissa auttaminen ja yksilöllisten maksuratkaisujen sopiminen on arkipäivää. 

Jälkiperintä on luottotappioksi kirjattujen saatavien perintää. Näillä tarkoitetaan saatavia, joita erinäisistä syistä ei ole saatu perittyä. Jälkiperinnässä käytetään menetelminä vapaaehtoista perintää (kirjeperintä, puhelinperintä) sekä oikeudellista perintää (haastehakemukset, täytäntöönpanopyynnöt). Lisäksi palveluun kuuluu velkajärjestelypalvelu sekä yrityssaneerauksien ja konkurssien valvonta.

Jälkiperintä seuraa asiakkaan taloudellisessa tilanteessa tapahtuvia muutoksia. Tavoitteena on aina sopimus asiakkaan kaikkien velkojen maksusta vapaaehtoisella maksusuunnitelmalla.

Luotonhallinnan lakiasiat

Vaativat perintään liittyvät menettelyt ovat usein sellaisia, joihin yrityksestä ei löydy omasta takaa ammattitaitoa. Olemme Intrumilla keskittyneet juuri näihin, ja vahvan osaamisen ja pitkän kokemuksen ansiosta hoidamme haasteelliset luotonhallinnan tilanteet puolestasi.

Lakiasiainosastomme hoitaa ammattitaidolla haasteelliset luotonhallinnan tilanteet, kuten konkurssiperinnän, sovintoneuvottelut, haastehakemukset, rikosasiat, turvaamistoimet sekä maksukyvyttömyysmenettelyt. Tavoitteenamme on aina löytää sinulle liiketaloudellisesti paras ratkaisu. Joskus se tarkoittaa sovintoratkaisua. Toisinaan taas on parasta viedä asia tuomioistuimen ratkaistavaksi ja näin turvata oikeutesi ja saada saatava maksetuksi.

Kaikki lakimiehemme ovat luvansaaneita oikeudenkäyntiavustajia, joilla on pitkäaikainen kokemus ja vahva asiantuntemus erilaisten luotonhallintaan liittyvien lakiasioiden hoitamisesta. Lakiasiat ovat osa Intrumin Luottotieto- ja perintäpalvelupakettia.

Alan parhaat asiantuntijat käytössäsi

 • riitautetut saatavat sekä niihin liittyvät haastehakemukset ja oikeudenkäynnit
 • suurten saatavien erikoisperintä ja konkurssiperintä
 • talousrikosasiat
 • vakuuksien realisointi
 • osamaksu- ja leasingsaatavien erityisperintä sekä takaisinhaku
 • luotto- ja vakuusasiakirjojen laadinta ja päivitys
Perintätoimisto voi tarjota yrityksellesi parasta asiantuntijuutta luotonhallinnan kaikissa vaiheissa.

Hyödynnä vinkit kassankierron tehostamiseen

Lataa oppaat vastuulliseen luotonhallintaan