Luottotietopalvelut

Luottotietojen säännöllinen tarkistus kannattaa. Niin voit vähentää perinnän tarvetta ja pienentää luottotappioriskiä.

Luottotiedot

Luottotietojen tarkistus vähentää perinnän tarvetta

 

Luottotietopalvelumme on markkinoiden laajimpaan ja ajantasaisimpaan tietoon perustuva riskienhallintapalvelu. Tarkastamalla uusien ja nykyisten asiakkaidesi luottotiedot säännöllisesti varmistut siitä, että myyt maksukykyisille asiakkaille. Luottotietopalvelun avulla hallitset luottoriskit ja turvaat liiketoimintasi jatkuvuuden. 

Tarjoamme työkaluja niin luottotietojen tarkastamiseen kuin luottokelpoisuuden seurantaankin. Myös nykyisten asiakkaiden maksukyky kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Luottotietopalvelun kautta saat tietoja sekä kuluttajista että yrityksistä. 

Luottotietopalvelu on sopimusasiakkaamme käytettävissä. Intrum Web -verkkopalvelu on helppokäyttöinen, ja se on mahdollista integroida osaksi yrityksesi liiketoimintaprosesseja.

Tunne asiakkaasi ja ennakoi ajoissa - tarkista luottotiedot

 

  • Tarkistamalla luottotiedot etukäteen voit kohdista kaupankäynnin maksukykyisiin asiakkaisiin.
  • Tarjoamme käyttöönne sekä henkilöluottotiedot että yritysluottotiedot
  • Seuraa jatkuvien asiakkaidesi taloudellista tilannetta säännöllisesti ja pystyt reagoimaan maksukyvyssä tapahtuviin muutoksiin.
  • Luottotietojen tarkistus hoituu kätevästi verkkopalvelussamme.
  • Käytössäsi on markkinoiden laajin luottotietorekisteri.

Luottotietojen verkkokauppa

Yksittäiset luottotiedot verkkokaupasta

Verkkokaupasta saat yksittäiset kattavat luottotietoraportit ja -suositukset yrityksistä nopeasti ilman sisään kirjautumista ja rekisteröintiä.

Yrityksesi harjoittaa ehkä pääasiassa käteiskauppaa, mutta yksittäinen yritysasiakas haluaa ostaa laskulla. Tai olet yksityishenkilönä tilaamassa kallista remonttia rakennusfirmalta ja haluat varmistua, että yrityksen talous on kunnossa. Jos yritysluottotietojen tarkistustarpeesi on satunnaista, luottotietojen verkkokauppa on ratkaisumme sinulle.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Puhelin 09 315 448 80
asiakaspalvelu@intrum.com

Voit myös jättää meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.