Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com,  intrumlasku.com ja suomiturvallisuus.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.

 

Palvelumme vakuutusyhtiöille

Meillä on vankka kokemus vapaaehtoisten-, ja suoraan ulosottokelpoisten vakuutusmaksujen hoitamisessa.

Olemme vakuutustoimialan johtava saatavien hallinnan kumppani ja meillä on vuosien kokemus vakuutusyhtiöiden tarpeista sekä vakuutusyhtiön liiketoimintaan parhaiten sopivista ratkaisuista.

Meillä on vankka kokemus vapaaehtoisten-, ja suoraan ulosottokelpoisten vakuutusmaksujen hoitamisessa. Oikeusturva- tai rikosperusteisiin regressisaataviin tarvittava erityisosaaminen löytyy asiantuntevasta lakiasiainyksiköstämme. Jälkiperinnässä meillä on vuosien asiantuntemus siitä, miten vakuutussaatavien perintää kannattaa hoitaa kaikkein tehokkaimmalla tavalla.

Lisäksi omaamme vahvaa osaamista myös eläkevakuuttamisen alalla. Eläkevakuutusmaksuja peritään tehokkaasti yritysperinnän eri keinoin.

Noudatamme kaikissa toimissamme voimassaolevaa lainsäädäntöä sekä hyvää perintätapaa. Toimintamme laadun takeena on ISO 9001 -laatusertifikaatti. Meille on kunnia-asia varmistaa, että avoimet saatavanne kotiutuvat niin, että asiakkaanne pysyvät tyytyväisinä.

  1. Teemme yhteistyötä kaikkien johtavien vakuutusyhtiöiden kanssa Suomessa.
  2. Palvelumme tukee yrityksenne strategianmukaista luottopolitiikkaa.
  3. Palvelumme nopeuttaa rahankiertoa sekä säästää aikaa ja kustannuksia.
  4. Käytössänne on markkinoiden tehokkain perintäprosessi, joka perustuu markkinoiden laajimpaan ja ajantasaisimpaan tietoon asiakkaiden maksukäyttäytymisestä.
  5. Asiakaspalvelussamme kuunnellaan aidosti ja palvellaan inhimillisesti.

Kiinnostuitko vakuutustoimialalle räätälöidyistä palveluistamme?
Ota yhteyttä:

Anne Weck-Syrjänen
Vakuutustoimialan vastaava yhteyspäällikkö
Puhelin 050 584 9798

Jätä yhteydenottopyyntö