Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, kirjoita muistiin puhelun tiedot ja ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Intrum Web - yritysasiakkaidemme oma verkkopalvelu

Tältä sivulta saat hyödyllistä tietoa ja vinkkejä, kuinka saat palvelumme helposti käyttöön. Jos alkuun pääseminen tuntuu hankalalta, tutustu pikaoppaisiimme tai koulutuksiimme. Autamme mielellämme kaikissa käyttöönottoon liittyvissä kysymyksissä.

Alla lisätietoja eri Intrum Web -palveluista

Usein kysyttyä | Intrum Web

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä ja vastauksia:

Ongelmia sisäänkirjautumisessa?

Etkö pääse kirjautumaan Intrum Webiin? Katso ensin, löytyykö vastaus kysymykseesi alempaa listalta. Jos et löydä apua listasta, voit olla yhteydessä Intrumiin sähköpostitse iw-opastus@intrum.com.

Olen saanut käyttäjätunnuksen, mutta en salasanaa?

Salasana tulee tilata ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä linkistä Request New Password? Anna käyttäjätunnuksesi sekä sähköpostiosoitteesi ja paina Request. Salasana lähetetään sinulle sähköpostitse.  Lue ohjeet salasanan tilaamiseen.

Käyttäjätunnukseni ei toimi?

Käyttäjätunnuksessa (user name) tulee huomioida isot ja pienet kirjaimet. Voit tarkistaa käyttäjätunnuksesi vastaanottamastasi sähköpostista.

En pääse tunnuksillani Luottotietopalvelun / VAT Refundin toimintoihin.

Luottotietopalveluiden ja VAT Refundin (alv-palvelut) toimintoihin kirjaudutaan toistaiseksi eri kirjautumissivulta ja eri tunnuksilla kuin muihin toimintoihin.