Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Kuinka saan Luottotietopalvelun käyttööni?

Luottotietojen tarkastuksen tulee olla nopeaa, vaivatonta ja osa luotonhallinnan prosesseja. Saat palvelut käyttöösi helppokäyttöisen Intrum Web Luottotieto -verkkopalvelun tai Intrumin Luottotietokaupan kautta.

Yritykselläni ei ole sopimusta

Tee sopimus

Palvelun käyttö edellyttää sopimusta Intrum Oy:n kanssa. Jätä yhteystietosi linkin kautta niin olemme sinuun pian yhteydessä. Sopimuksen teon jälkeen lähetämme henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostitse. Sopimusasiakkaana saat käyttöösi laajemman ja edullisemman raporttivalikoiman.

Voit myös soittaa asiantuntijoillemme p. 09 2291 1600.


Yritykselläni on jo sopimus

Tilaa käyttäjätunnus

Saat luottotietopalvelut käyttöösi tilaamalla käyttäjätunnuksen Tilaa käyttäjätunnus -painikkeesta aukeavalla lomakkeella. Lähetämme käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostitse heti, kun tilaus on käsitelty.

Jos kollegasi on jo palvelun käyttäjä, käyttäjätunnuksia voi tilata myös Intrum Web Luottotieto -palvelun Käyttäjienhallinta -sivun kautta. Unohtuneen salasanan voit tilata alta.

Olen unohtanut salasanan

Yritykselläni ei ole sopimusta, eikä sopimuksen teko ole nyt ajankohtainen

Osta kortilla tai verkkomaksuna

Voit ostaa luottotietoja Intrum Luottotietokaupasta ilman sopimusta maksukorteilla (Visa ja MasterCard), MobilePaylla sekä useimpien pankkien verkkomaksuna. Luottotietokaupassa on rajoitetumpi raporttivalikoima kuin sopimusasiakkaiden palvelussa. Löydät palvelusta mm. raportit yksityishenkilöiden ja yritysten maksukyvyn tarkistamiseen.