Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Ratkaisut pankeille ja rahoitusyhtiöille

Pankki- ja rahoitussektorille erikoistuneet tiimimme hoitavat vakuudettomien ja vakuudellisten luottojen erityisperintää, vakuuksien realisointia, tilinylityssaatavien perintää, eräperintää, velkajärjestelyitä, yrityssaneerauksia, konkurssivalvontaa sekä kuolinpesäperintää.

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti erääntyneiden saatavien perinnästä vapaaehtoisen ja tarvittaessa oikeudellisen perinnän keinoin. Tavoitteemme on kotiuttaa yrityksenne saatavat tehokkaasti ja asiakasystävällisesti. Voimme erikseen sovittaessa hoitaa puolestanne myös erääntyneistä maksuista muistuttamisen ja tarvittaessa luottojen eräännyttämisen.

Vakuuksien realisoinnissa sekä riita-asioissa saatte käyttöönne pankkisektoriin erikoistuneiden lakimiestemme erityisosaamisen. Meiltä saatte räätälöityjä palveluita myös luottoriskien minimointiin.

Rahoitusyhtiöille tarjoamme osamaksu- ja leasingsaatavien erityisperintää sekä kohteen takaisinhakua ja realisointia. Käytössänne on juristiemme laaja asiantuntemus ja pitkäaikainen kokemus. Avullamme pystyt reagoimaan nopeasti kiiretilanteissa, kuten turvaamistoimenpiteissä.

Meillä on vuosien asiantuntemus siitä miten perintää kannattaa hoitaa kaikkein tehokkaimmalla tavalla. Noudatamme kaikissa toimissamme voimassaolevaa lainsäädäntöä sekä hyvää perintätapaa. Toimintamme laadun takeena on ISO 9001 -laatusertifikaatti. Meille on kunnia-asia varmistaa, että avoimet saatavanne kotiutuvat niin, että asiakkaanne pysyvät tyytyväisinä.

  1. Tunnemme pankki- ja rahoitusalan perinnän erityisvaatimukset.
  2. Saatte käyttöönne pankeille ja rahoitusyhtiöille optimoimamme tehokkaat ja asiakasystävälliset prosessit, jotka ovat joustavasti muokattavissa.
  3. Meiltä saatte räätälöityjä palveluita myös luottoriskien minimointiin.

Kysy lisää:

Anne Weck-Syrjänen
Pankki- ja rahoitustoimialan vastaava yhteyspäällikkö, p. 050 584 9798

Lasse Hallaskari
Pankki- ja rahoitustoimialan vastaava yhteyspäällikkö, p. 050 373 3533

Jätä yhteydenottopyyntö