Intrumin ISO 9001:2015 -standardiin perustuvan laatusertifikaatin voimassaolo uusittu

Inspecta Sertifiointi Oy on uusinut Intrum Oy:lle ISO 9001:2015 -standardiin perustuvan laatusertifikaatin voimassaolon. Sertifikaatti todentaa laadukkaan työmme sidosryhmillemme ja muille talon ulkopuolisille tahoille. Ulkoisessa auditoinnissa ei havaittu poikkeamia.

– Olemme aina pyrkineet olemaan alamme edelläkävijä ja panostaneet voimakkaasti toiminnan ja laadun kehittämiseen. Intrum Oy oli maailman ensimmäinen perintäalan yhtiö maailmassa, jolle myönnettiin ISO 9001 -standardiin perustuva laatusertifikaatti. Meille korkeiden laatutavoitteiden saavuttaminen ja asiakkaille antamiemme lupausten lunastaminen ja jopa ylittäminen on ollut työmme tärkein ohjenuora kaikkina aikoina, korostaa Intrum Oy:n toimitusjohtaja Tommi Sova.

Ulkopuolisen auditoijan arvioinneissa korostui erityisesti asiakaskeskeisyys, joka on myös yksi laatusertifikaatin myöntämisen edellytys.

– Olen todella ylpeä ja iloinen intrumlaisten panoksesta laadun jatkuvaan kehittämiseen. Olemme onnistuneet hienosti vastaamaan kaikkiin laatupolitiikkamme mukaisiin laatulupauksiin, jossa henkilöstön osaamisella ja sitoutumisella ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen on keskeinen rooli, toteaa Intrumin laatupäällikkö Nina Kiviaho.

Nyt myönnetty sertifikaatti on voimassa aina syyskuuhun 2023 asti.

Lisätietoja:

Nina Kiviaho, Intrum Oy, laatupäällikkö
sähköposti: nina.kiviaho@intrum.com, puh: +358 9 229 11402

viestinta@intrum.com