Intrum tukee Suomen Naisleijonia jääkiekon MM-kisoissa

Naisten jääkiekon maailmanmestaruuskisat pelataan Espoossa 4.-14.4.2019. Suomen joukkue on yksi vahvoista ennakkosuosikeista. Tukemalla Naisleijonia Intrum haluaa nostaa naisten joukkuelajien arvostusta Suomessa.

Suomalaiset ovat tunnetusti urheiluhullua kansaa. Menestyminen arvokisoissa hivelee kansallista identiteettiämme sekä voimistaa sisu-kulttuuriamme. Kuitenkin naismaajoukkueet joutuvat kamppailemaan arvostuksestaan.

Monen maan huippu-urheilun ja kulttuurialan päättäjät ovat nostaneet naisten ja miesten välisen tasa-arvon ja sukupuolineutraalin urheilukulttuurin yhdeksi päätavoitteekseen lajimenestyksen rinnalle. Urheilulla nähdään olevan ihmisiä yhdistävä voima, ja urheilu itsessään toimii monessa suhteessa näkyvänä kanavana yhteiskunnallisten epäkohtien esiintuomisessa.

Vaikka kaikista ei tule Leijonia, joukkuelajit opettavat nuorille ennen kaikkea vastuuntuntoa, itsestä ja toisista huolehtimista ja välittämistä, sekä yhteisten pelisääntöjen noudattamista - ihmisenä kasvamista.

Intrumin yrityskulttuuri perustuu yhteisöllisyyden perusarvoihin, kuten eettisyyteen, empatiaan, omistautumiseen sekä ratkaisuhalukkuuteen. Näiden arvojen toteuttamisessa on kysymys siitä, että toimimme oikeudenmukaisesti ja oikein. Asenteet muuttuvat, mutta se vie aikaa. Toimimme Suomen jääkiekkoliiton yhteistyökumppanina tavoitteenamme edistää reilua peliä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.

Lähde sinäkin mukaan tukemaan Naisleijonia kohti menestystä! Tule katsomaan pelejä ja kannustamaan Leijonat voittoon! Terve talous on mahdollista yhteiskunnassa, jonka perusteet nojaavat yhteisöllisyyteen ja sovittujen pelisääntöjen noudattamiseen.

Leena Rindell, viestintäpäällikkö
Intrum Oy

#IIHF #NAISLEIJONAT #LEIJONAT #WOMEN’SWORLDS #ESPOO2019 #MM2019 #MMKISAT