Intrum Justitian ja Lindorffin yhdistyminen hyväksytty Euroopan komissiossa

Euroopan komissio on tänään hyväksynyt Intrum Justitian ja Lindorffin yhdistymisen. Uusi luotonhallinnan markkinajohtaja on syntynyt.

Uuden konsernin pääjohtajaksi on valittu Intrum Justitia -konsernin pääjohtaja Mikael Ericson ja talousjohtajaksi Intrum Justitia -konsernin talousjohtaja Erik Forsberg.

Suomessa Intrum Justitia ja Lindorff toimivat jatkossakin erillään, sillä vain Intrum Justitian toiminnot liitettään täällä uuteen konserniin. Lindorffin Suomen, Ruotsin ja Tanskan toiminnot sekä Intrum Justitian Norjan toiminnot myydään uudelle omistajalle.

”Katsomme luottavaisina ja intoa puhkuen eteenpäin, sillä uusi ja nykyistäkin suurempi konserni tuo paljon uusia mahdollisuuksia toimintamme kehittämiseen. Palveluvalikoimaamme on mahdollista laajentaa entisestään toimeksiantajien tarpeiden pohjalta, ja tekniseen kehitykseen voidaan panostaa nykyistä enemmän. Meistä tulee vahvempia myös maantieteellisesti: Pohjoismaissa asemamme vahvistuu entisestään ja Baltiassa laajenemme uusiin maihin, Latviaan ja Liettuaan”, toteaa Intrum Justitia Oy:n toimitusjohtaja Tommi Sova.

Suomessa yhdistyminen ei tuo suoria muutoksia yhteistyöhön toimeksiantajien, heidän asiakkaittensa tai kumppaneiden kanssa. Toiminta jatkuu katkeamatta nykyisellään. Tulevaisuudessa yhdistyminen merkitsee entistäkin parempia mahdollisuuksia palvella ja kehittää toimintaa.