Intrum Justitia ja Lindorff ovat yhdistyneet

Intrum Justitia ja Lindorff muodostavat yhdessä maailman suurimman luotonhallintapalveluita tarjoavan yrityksen 27.6.2017 alkaen.

Intrum Justitia ja Lindorff ilmoittivat aikeistaan yhdistyä 14.11.2016. Euroopan komissio hyväksyi yhdistymisen 12.6.2017* ja transaktio on saatu päätökseen 27.6.2017. Tästä lähtien olemme laillisesti yhtenäinen kokonaisuus, ja myöhemmin tänä vuonna tulemme toimimaan yhtenä yrityksenä myös käytännön tasolla.

Intrum Justitiaa ja Lindorffia yhdistää sama tavoite: olla toimialansa luotettu markkinajohtaja sekä innovaattori. 

Me uskomme, että auttamalla yrityksiä saamaan maksun tuottamistaan palveluista ja tuotteista sekä auttamalla kuluttajia ja yrityksiä pitämään kiinni sopimuksista toimimme terveen talouden moottorina. Olemme tehneet kumpikin tahollamme pioneerityötä sen eteen, että toimialallamme toimitaan reilusti, kunnioittavasti ja vastuullisesti.  Meillä on nyt Euroopassa yhteensä 7 750 ammattimaista ja sitoutunutta työntekijää. 

Teemme parhaillamme ahkerasti töitä yhdistääksemme toimintomme ja työskennelläksemme yhteisen brändin alla. Haluamme palvella toimeksiantajiamme ja asiakkaitamme yhdessä ja yhtenäisesti. Toistaiseksi toimimme kuitenkin vielä nykyisten brändiemme, Lindorffin ja Intrum Justitian, alla.

Suomessa yhdistyminen ei tuo muutoksia nykyisille toimeksiantajille tai asiakkaille, sillä jatkamme täällä kilpailijoina.

* Euroopan komissio asetti yhdistymiselle ehdoksi seuraavien yksiköiden myymisen: Lindorffin toiminnot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa sekä Intrum Justitian toiminnot Norjassa. Tämä tarkoittaa sitä, että Intrum Justitia ja Lindorff pysyvät kilpailijoina näissä maissa.

Onko sinulla Intrum Justitialla velka avoimena?
Yhteystiedot Intrum Justitiaan eivät ole muuttuneet. Löydät perintäkirjeestä asiaasi hoitavan tiimin yhteystiedot tai voit hoitaa velkasi Oma Intrum -palvelussa silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Oletko Intrum Justitian toimeksiantaja?
Yhteystiedot Intrum Justitiaan eivät ole muuttuneet. Voit olla normaalisti yhteydessä yhteyshenkilöösi tai asioida Intrum Webissä.