Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelulumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Handelsbankenin Laskurahoituspalvelun tuottaminen siirtyy Intrum Rahoitus Oy:lle

Intrum Rahoitus ja Handelsbanken ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Handelsbanken siirtää Laskurahoituspalvelun tuottamisen kokonaisuudessaan Intrum Rahoitus Oy:lle. Muutos merkitsee entistä kattavampaa ja parempaa rahoituspalveluvalikoimaa asiakkaille.

Yhteistyösopimus laajentaa Handelsbankenin yritysasiakkailleen tarjoamien palveluiden kirjoa nykyisten vakuudellisten lainatuotteiden rinnalla. Intrum Rahoituksen Laskurahoitus eroaa perinteisestä Factoring-palvelusta siten, että luototuskelpoisten myyntilaskujen pääomat tilitetään 100 %:sti asiakkaalle. Käytännössä asiakasyritys siis myy laskut Intrum Rahoitukselle, mikä parantaa asiakasyritysten maksukykyä.

– Laskurahoituspalvelun avulla asiakasyritys voi myydä luototuskelpoiset myyntilaskunsa Intrum Rahoitukselle, mikä vapauttaa myyntilaskuihin sitoutuneet pääomat nopeasti ja vaivattomasti asiakasyrityksen käyttöpääomaksi. Laskurahoituspalvelu tehostaa asiakasyrityksen rahankiertoa ja tasaa kassavirran kausivaihteluja. Nykyisistä asiakkaistamme 93 prosenttia suosittelee palvelun käyttöä. Uskomme, että myös Handelsbankenin asiakkaat tulevat kokemaan palvelun erittäin hyödylliseksi, kertoo Arto Haukka, Intrum Rahoitus Oy:n maajohtaja.

Intrum Rahoituksen Laskurahoituspalvelu on kokonaisratkaisu, joka sisältää rahoituksen lisäksi koko luotonhallinnan ketjun, laskujen välityksestä maksuvalvontaan ja perintään asti. Asiakas saa siis seuraavat palvelut käyttöönsä yhdellä sopimuksella:

  • laskujen välitys loppuasiakkaille,
  • laskujen rahoitus ja tilitykset jopa yhden pankkipäivän kuluessa,
  • maksuvalvonta rahoitettujen ja myös rahoittamattomien laskujen osalta,
  • maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu,
  • maksumuistutusten sekä korkolaskujen muodostus ja lähetys,
  • tarvittavat perintätoimenpiteet sekä
  • raportoinnin 24/7.

– Olemme valtavan iloisia Handelsbankenin päätöksestä ottaa käyttöön Intrum Rahoituksen Laskurahoituspalvelu ja luottamuksesta yritystämme kohtaan. Ensimmäiset sopimukset yhteisten asiakkaiden kanssa on jo allekirjoitettu. Toivotamme Handelsbankenin asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi palveluidemme pariin, Haukka jatkaa.

Lisätietoja:

Arto Haukka, maajohtaja, Intrum Rahoitus Oy
puh: +358 50 433 5169, sähköposti: arto.haukka@intrum.com