Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com,  intrumlasku.com ja suomiturvallisuus.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.

 

Collector Bank ulkoistaa perintäpalvelut Intrumille

Intrum Suomi ja Collector Bank ovat allekirjoittaneet merkittävän sopimuksen luotto- ja lainatuotteiden perinnästä sekä liikkeenluovutuksesta näiden liiketoimintojen osalta.

Kesäkuun alussa voimaan astuvan sopimuksen myötä Collector Bank luovuttaa Suomen sivuliikkeessä toimivan luotto- ja lainatuotteiden perinnän sekä jälkiperinnän liiketoimintansa Intrumille. Liikkeenluovutuksessa Suomen Intrumille siirtyvät myös näiden liiketoimintojen työntekijät sekä Collector Bankin jälkiperintään ostetut saatavat.

– Suomeen solmittu sopimus Intrum Suomen kanssa vahvistaa pohjoismaista yhteistyötä Collector Bankin ja Intrumin välillä. Intrum Suomi on luotettava perintäalan toimija ja uskomme, että yhteistyön myötä molemmat osapuolet voivat palvella asiakkaitaan omalla ydinosaamisellaan. Neuvottelut Intrum Suomen kanssa sujuivat hienosti ja katson heidän olevan oikea kumppani sisäisen perintätoimintamme liikkeenluovutukseen, Collector Bankin maajohtaja Veera Viitikko kertoo tyytyväisenä.

Sopimus allekirjoitettiin 3. toukokuuta, mutta kilpailutus ja työ sopimuksen eteen alkoi jo syyskuussa 2022. Neuvottelut etenivät sujuvasti ja molemmille osapuolille sopivaa toimintamallia haettiin myös Intrumin ja Collector Bankin yhteistyöstä Norjassa ja Ruotsissa.

– Autamme Collector Bankia menestymään omassa kilpailukentässään palvelutarjonnallamme. Sopimuksen myötä kumpikin yritys voi keskittyä entistä vahvemmin omaan ydinliiketoimintaansa. Kyseessä on merkittävä sopimus, joka osoittaa, että pystymme reagoimaan nopeisiinkin markkinatilanteen muutoksiin asiakaslähtöisesti ja joustavasti sekä ottamaan haltuun todella laajoja kokonaisuuksia, Suomen Intrumin toimitusjohtaja Tommi Sova iloitsee.