Yrittäjän Kasvuoptimi

Markkinoiden laajin pk-yrityksien tueksi suunniteltu luotonhallinnan palvelukokonaisuus yhdeltä toimijalta. Palvelun avulla kohdistat myyntisi maksukykyisiin asiakkaisiin, optimoit rahankiertoa, toteutat tehokasta luotonvalvontaa ja vähennät luottotappioita.

Luottotietojen avulla ennakoit luotoriskejä

Vältät luottotappioita

Reskontrapalvelumme tehostaa yrityksesi kassankiertoa

Huolehdimme erääntyneistä saatavistasi


Kohtaatko kasvun esteitä?

Tarve vahvistaa kassaa ja vapauttaa käyttöpääomaa kasvuun. Asiakkaiden maksuviiveet ovat kasvaneet. Ratkaisu: Kattava palvelumme takaa kassan riittävyyden. Lisäksi hoidamme kaikki luotonhallinnan vaiheet tehokkaasti, mutta asiakasystävällisesti, jotta maksut kotiutuvat mahdollisimman nopeasti.

Ulkoistaminen monimutkaista?

Kasvua tukevat markkinoiden luotonhallinnan ratkaisut ovat monimutkaisia ja kokonaisuutta ei saa yhdeltä palveluntarjoajalta. Hinnoittelumallit ovat monimutkaisia. Ratkaisu: Pakettiratkaisulla tarjoamme kokonaisuuden yhdestä osoitteesta kilpailukykyisellä yksinkertaisella hinnoittelulla. Ratkaisussa ei ole aloitus- tai vuosimaksuja.

Kärsitkö resurssipulasta?

Maksuvalvonta, selvitystyö ja luotonhallinnan vaiheiden asiakaspalvelu sitovat resursseja. Ratkaisu: Hoidamme reskontranhoidon sekä siihen liittyvät työt ja asiakaspalvelun puolestasi, jolloin vapautat aikaa omalle liiketoiminnallesi.

Kysymyksiä ja vastauksia

FAQ - Yrittäjän Kasvuoptimi | Intrum

Mikä on Yrittäjän Kasvuoptimi?

Yrittäjän Kasvuoptimi on erityisesti pk-yrityksien tueksi suunniteltu luotonhallinnan palvelukokonaisuus. Palvelu sisältää kaikki keskeiset luotonhallinnan osa-alueet sekä liiketoiminnan harjoittamista ja kehittämistä tukevan joustavan rahoituspalvelun. Palvelun avulla kohdistat myyntisi maksukykyisiin asiakkaisiin, parannat toimintaedellytyksiäsi ja vähennät luottotappioita.

Mitä palvelu sisältää?

Yrittäjän Kasvuoptimi on markkinoiden laajin yhdeltä toimittajalta saatava pakettiratkaisu luottokaupan ja rahankierron optimointiin. Kyseessä on erityisesti pk-yrityksille suunniteltu pakettiratkaisu, joka tukee yrityksesi menestymistä ja kasvua. Palvelu sisältää seuraavat osa-alueet:

• Luottotietopalvelun
• Laskurahoituspalvelun
• Myyntireskontrapalvelun
• Perintäpalvelun

Palvelukokonaisuus on myös modulaarinen, joten siitä voidaan valita tietyt osa-alueet ja tarjota tarpeitasi vastaava ratkaisu.

 

Mitä Luottotietopalvelu tarkoittaa?

Luottotietopalvelumme tarjoaa käyttöösi markkinoiden laajinta maksukäyttäytymistietoa. Pääset hyödyntämään ajantasaista dataa kuluttajien sekä yritysten maksukäyttäytymisestä myyntivaiheessa, asiakassuhteiden aikana ja toimintaasi liittyvien sidosryhmien osalta.

Palvelun avulla tehostat myyntityötä ja sen tuottavuutta merkittävästi. Lisäksi pystyt hallitsemaan luottokauppaasi sekä liiketoimintaasi liittyviä riskejä ja vähentämään luottotappioita.

Mitä Laskurahoituspalvelu tarkoittaa?

Laskurahoitus tarkoittaa käytännössä myyntilaskujen rahoittamista rahoitusyhtiön toimesta tai myyntilaskujen myyntiä rahoitusyhtiölle. Palveluun voidaan joustavasti ohjata kaikki tai vain osa myyntilaskuistanne. Yhteistyön tukena toimii henkilökohtainen rahoituskäsittelijä, jonka kautta saat helposti ja nopeasti vastaukset mahdollisiin kysymyksiin.

Palvelun avulla vapautat laskuihin sitoutuneet pääomat heti yrityksesi kassavaroiksi. Näin varmistat liiketoiminnan harjoittamiseen tarvittavan käyttöpääoman riittävyyden. Samalla yrityksesi maksuvalmius ja kehittämismahdollisuudet paranevat.

Mitä Myyntireskontrapalvelu tarkoittaa?

Huolehdimme päivittäin avoimiin myyntilaskuihin, maksusuorituksiin sekä maksuvalvontaan liittyvien tehtävien hoidon. Lähetämme erääntyneiden laskujen maksumuistutukset ja tarjoamme asiakkaillenne maksamiseen liittyvän asiakaspalvelun kattavilla aukioloajoilla.

Palvelun avulla myyntisaataviin liittyvät maksusuoritukset sekä statustiedot ovat aina ajan tasalla. Näin saat ajantasaista tietoa myyntisaatavienne tilanteesta, yrityksenne kassavirrasta sekä asiakkaidenne maksukäyttäytymisestä. Palvelun käyttö vähentää myös myyntisaaviin liittyvän hallinnollisen työn määrää ja optimoi rahan kierron laskutuksesta yrityksenne kassaan mahdollisimman nopeaksi.

Mitä Perintäpalvelu tarkoittaa?

Perinnän tarkoituksena on auttaa yksilöitä sekä yrityksiä selviytymään veloistaan ja hoitamaan erääntyneet maksunsa. Perimme myyntisaatavat hyvän perintätavan ja -lain mukaisesti sekä vapaaehtoisen että oikeudellisen perinnän keinoin.

Hoitamalla erääntyneet saatavat johdonmukaisesti ja inhimillisesti autamme sinua saamaan rahasi nopeasti ja minimoimaan mahdolliset luottotappiot. Perintävaiheessa korostuu myös laadukkaan asiakaspalvelun merkitys. Palvelemme asiakkaitanne laajoin aukioloajoin ja useissa palvelukanavissa. Näin erääntyneet saatavat pystytään perimään tehokkaasti ja asiakassuhteet voivat jatkua hetkellisistä maksuvaikeuksista huolimatta.

Joudunko vaihtamaan laskutus- tai taloushallinto-ohjelmani?

Käytössäsi olevan järjestelmän vaihtoa ei tarvita. Tyypillisesti palvelut saadaan helposti käyttöön järjestelmäintegraatioita hyödyntämällä. Meiltä löytyy valmiita integraatioita useisiin eri järjestelmiin, mitkä mahdollistavat nopeat käyttöönotot.

Voit hoitaa laskutuksen kuten ennenkin. Saamme käyttöömme kopion laskuaineistosta ja tuotamme tietojen avulla valitsemasi luotonhallinta- ja rahoituspalvelut.

Mitä palvelun käyttöönotto ja käyttö maksaa?

Palvelun käyttöönotto on maksuton. Maksat siis ainoastaan palvelun käytöstä. Palvelun hinta muodostuu kuukausimaksusta, joka perustuu laskujen kappalemäärään. Kuukausihinta sisältää luottotieto- ja myyntireskontrapalvelun sekä vapaaehtoisen perinnän.

Laskurahoituksesta lasketaan kilpailukykyinen tarjous aina asiakaskohtaisesti. Rahoituksen hinta muodostuu pelkästä rahoitusprovisiosta. Sovittu rahoitusprovisio on kiinteä, eli rahoituskustannukseen ei vaikuta maksusuoritusten viivästyminen. Näin pystyt seuraamaan ja ennustamaan rahoituksen todellisia kustannuksia.

Miten saan palvelun käyttööni?

Vastaamme palvelun käyttöönotosta ja koordinoimme aikataulun yhteistyössä kanssasi.

Luottotietopalvelun saamme käyttöösi ketterästi verkkopalvelumme kautta. Avaamme käyttäjätunnukset ilmoittamillesi henkilöille ja palvelu on heti hyödynnettävissä.

Luotonhallinta- ja rahoituspalveluiden käyttöönoton toteutamme taustalla niin, että vaikutukset päivittäiseen työhön ovat mahdollisimman vähäiset. Asiantuntijamme tukevat palveluiden käyttöönottoa ja saat käyttöösi selkeät ohjeet palveluiden käyttöön liittyen.

 

Lisätietoja
Voit tutustua palveluun tarkemmin verkkosivuillamme.
Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön täältä.

jouni.taskinen@intrum.com ja juha.pihlajamäki@intrum.com

 

 

Puutteet luotonhallinnassa jarruna pk-yritysten menestykselle ja kasvulle

Yrittäjän Kasvuoptimi - lisäturvaa luottokauppaan sekä toiminnan kehittämiseen.

 

Lue lisää palvelusta

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä myyntiimme.