Myyntilaskujen rahoitus ja myynti

Nopea ja joustava rahoitusratkaisu

Laskurahoitus

Laskurahoitus on nykyaikainen rahoitusratkaisu yritysten välisen kaupankäynnin ja luotonhallinnan tueksi. Palvelumme avulla vapautat myyntisaataviin sitoutuneet pääomat nopeasti yrityksesi kassavaroiksi. Käytännössä palvelun käyttö tarkoittaa myyntisaatavien rahoitusta tai myyntilaskujen myyntiä meille.

Lue lisää ›

Miksi valita Intrum rahoituskumppaniksi?

Tehokasta kassanhallintaa 100 % rahoitusasteella


Rahoitamme myös vientilaskut


Rahoita joustavasti osa laskuista tai kaikki


Yhteistyöstä vastaa oma rahoituskäsittelijä


Haluatko kuulla lisää Intrum Rahoituksen palveluista?

Ota yhteyttä myyntiimme.


Kysymyksiä ja vastauksia

FAQ Rahoituspalvelut| Intrum

Mitä on Laskurahoitus?

Laskurahoitus on joustava ja helppo rahoitustapa yrityksesi käyttöön. Käytännössä siirrät yrityksesi myyntilaskut meille heti laskujen lähetyksen jälkeen, ja me tarjoamme yrityksellesi rahoitusta myyntilaskujasi vastaan.

Laskurahoitusta käyttämällä vapautat laskuihin sitoutuneet pääomat heti yrityksesi kassavaroiksi, eikä sinun tarvitse odottaa asiakkailtasi tulevia maksusuorituksia. Myyntilaskut toimivat rahoituksen vakuutena, eikä reaalivakuuksia tarvita.

Tarjoamme käyttöösi kahta rahoitussopimusmallia: 1) myyntilaskujen rahoitusta ja 2) myyntilaskujen myyntiä. Myyntilaskujen rahoituksessa luottoriski säilyy yritykselläsi, jonka johdosta rahoituskustannus on edullisempi. Myyntilaskujen myynnissä luottoriski siirtyy meille.

Miten palvelu toimii käytännössä?

Voit käyttää laskutukseen nykyistä käytössäsi olevaa laskutus- tai toiminnanohjausjärjestelmää. Meiltä löytyy valmiina useita vaihtoehtoja laskuaineiston palveluun siirtoa varten. Tarvittaessa voimme hoitaa myös laskujen välityksen asiakkaillenne sekä ehdottaa sopivaa järjestelmää käyttöösi.

Voit joustavasti valita haluatko siirtää palveluumme vain osan yrityksesi laskuista tai siirtää meille kaikki laskut. Teemme rahoituspäätökset laskukohtaisesti ja tilitämme laskujen summat kerralla yrityksesi tilille. Vähennämme tilityksistä ainoastaan sovitut rahoituskulut.

Rahoituksen lisäksi hoidamme meille siirrettyjen laskujen maksuvalvonnan. Kirjaamme asiakkailtanne tulleet maksusuoritukset päivittäin ja jos lasku erääntyy, lähetämme maksumuistutuksen. Tarvittaessa käynnistämme myös laskujen perintätoimet.

Yhteistyömme tukena toimii henkilökohtainen rahoituskäsittelijä, jonka kautta saat helposti ja nopeasti vastaukset mahdollisiin kysymyksiin. Asiakaspalvelumme vastaa myös asiakkailtanne tuleviin laskuja koskeviin kysymyksiin ja sopii maksamiseen liittyvistä asioista.

Kuka voi käyttää Laskurahoitusta?

Laskurahoituspalvelumme on rahoitusratkaisu yritysten välisen kaupankäynnin sekä luotonhallinnan tueksi. Palvelu sopii kaiken kokoisten yritysten käyttöön.

Pitääkö rahoitukseen siirtää koko laskutus?

Voit joustavasti valita rahoitukseen siirrettävät laskut. Voit myös siirtää meille koko laskutuksesi ja määritellä ne asiakkaat, joiden laskut haluat rahoituskäsittelyyn. Kattavimman hyödyn palvelustamme saat siirtämällä meille koko laskutuksesi. Tällöin saat parhaan mahdollisen hyödyn myös luotonhallinta- ja asiakaspalvelustamme.

Miten asiakkaani reagoivat Laskurahoituksen käyttöön?

Laskurahoitus on yleisesti käytetty nykyaikainen rahoitusmuoto, jonka suosio kasvaa kaiken aikaa. Monet yritykset käyttävät Laskurahoitusta parantaakseen maksuvalmiuttaan ja kehittääkseen liiketoimintaansa. Palvelun käyttö on siis tuttua monelle hankintoja tekevälle organisaatiolle. Tarjoamme asiakkaillesi laadukasta asiakaspalvelua ja tuemme näin osaltamme myös asiakassuhteidenne kehittymistä.

Miksi Laskurahoituksen käyttö kannattaa?

Tilitämme laskujen pääomat 100 %:n rahoitusasteella, eli saat rahoitettujen laskujen summat kerralla yrityksesi tilille. Vähennämme tilityksistä vain sovitut rahoituskustannukset, mikä selkeyttää myös kirjanpidon tekemistä. Tilitystapamme ansiosta yrityksesi rahakierto tehostuu merkittävästi ja saat myyntitulot heti hyötykäyttöön.

Rahoituksen tuella pystyt huoletta tarjoamaan asiakkaillesi pidempiä maksuehtoja sekä sopeuttamaan toimintaasi markkinatilanteen vaatimalla tavalla. Samalla varmistat liiketoiminnan harjoittamiseen tarvittavan käyttöpääoman riittävyyden ja yrityksesi maksuvalmius sekä kehittämismahdollisuudet paranevat.

Rahoituksen lisäksi palvelumme sisältää luotonhallinnan koko ketjun. Hoidamme puolestasi maksujen kirjaukset, maksumuistutukset, laskujen perinnän sekä maksamiseen liittyvän asiakaspalvelun. Tämä vähentää hallinnollisen työsi määrää ja vapauttaa resursseja liiketoiminnan keskeisiin tehtäviin.

Mitä laskujen rahoittaminen maksaa?

Laskemme rahoituksesta aina asiakaskohtaisesti kilpailukykyisen tarjouksen. Rahoituksen hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi laskutuksessa käytetyt maksuehdot sekä laskujen keskimääräiset pääomat. Palvelun hinta muodostuu tyypillisesti laskukohtaisesti, eli rahoituskustannukset muodostuvat vain palvelun käytön mukaan.

Hinnoittelumme on hyvin avoin, eikä sisällä piilokustannuksia. Hinnoittelumallimme etu on, että asiakkaidenne todellinen maksukäyttäytyminen ei vaikuta rahoituksen hintaan. Rahoituksen kustannukset perustuvat lähetetyissä laskuissa oleviin alkuperäisiin eräpäiviin, eivätkä kulut nouse, vaikka asiakkaidenne maksusuoritukset jostain syystä viivästyisivät. Tiedätte siis tarkalleen laskuista tilitettävät summat mikä mahdollistaa myös tarkan ennustettavuuden taloushallinnossanne.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous täältä.

Aiheesta lisää: