Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Muuta luottotappiosi tuotoksi

Aktiivinen saatavien myynti on keskeinen osa yrityksen kassanhallintaa.

Jatkuvilla saatavien alaskirjauksilla on kauaskantoisia vaikutuksia yrityksen talouteen ja liiketoimintaan.

Yritykset kasvavat Suomessa keskimäärin 5-7 prosenttia vuosittain. Mikäli yritys tekee tänä vuonna 100 000 euron alaskirjauksen myyntisaatavista, tulee yrityksen tehdä seuraavana vuonna lisämyyntiä vähintään 2 miljoonan euron edestä kuitatakseen alaskirjauksesta tulleet menetykset.

Saatavien myynnillä vapautetaan yrityksen pääomaa käytettäväksi yrityksen omaan liiketoimintaan, jolloin kassankierto nopeutuu ja toiminta tehostuu.

Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa yritykset usein ajoittavat saatavien myynnin isojen markkinointikampanjoiden alle, jolloin erääntyneistä myyntisaatavista tulleet tappiot saadaan nopeasti tuottamaan yrityksille arvokasta lisämyyntiä.

Aktiivinen ja hyvin suunniteltu saatavien myynti luo yrityksille uusia mahdollisuuksia. Sillä voidaan myös vähentää kausivaihtelun vaikutusta kassankiertoon.

Saatavien myynti on keskeinen osa nykyaikaista yrityksen kassanhallintaa, ja sillä varmistetaan, että yrityksellä on jatkuvasti käytettävissään kaikki mahdolliset resurssit tekemään sitä, mitä ne osaavat parhaiten.

Me Intrumilla tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua saatavien myyntiin liittyen. Käymme aina läpi saatavien nykytilanteen, jotta tiedät mikä on saatavakantasi todellinen arvo, mikä on oikea aika myydä ja mikä saatavien myynnin malli sopii parhaiten juuri sinun yrityksellesi. Myydessäsi saatavasi meille voit olla varma, että asiakassuhteesi ei vaarannu, vaikka saatavan omistussuhde muuttuu.

Pidämme asiakaistasi hyvää huolta – ylivertainen asiakaspalvelu on meille kunnia asia.