Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com,  intrumlasku.com ja suomiturvallisuus.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.

 

Perintämittari

Perintämittari

Perintämittari ennustaa yrityksen maksukykyä. Sen avulla tarkastat yksittäisen yrityksen maksukykyriskin tai seuraat valvontapalvelulla muutoksia yritysten maksukäyttäytymiseen liittyvässä riskissä ja reagoit muutoksiin nopeasti.

Perintämittari auttaa sinua ymmärtämään ja seuraamaan kuinka yritykset maksavat perintään siirtyneet laskunsa. Maksukäyttäytyminen kuvastaa osaltaan yritysten taloudellista menestystä, joten se myös ennustaa saatavien kotiutumiseen liittyviä riskejä ja myös vakavampia kassaongelmia yrityksessä, kuten maksuhäiriötä, jopa konkursseja. 

Perintämittari on saatavilla yksittäisenä kertatilauksena tai jatkuvana valvontapalveluna!

Kuinka Perintämittari toimii

Perintämittari luokittelee yritykset riskiluokkiin 1-5 perustuen yritysten tämän hetkisiin Intrumilla perinnässä oleviin saataviin eli maksuviiveisiin ja yrityksen kokoon. Perintämittarin riskiluokitus on suhdeluku, joten se mahdollistaa vertailun eri kokoisiin yrityksiin. Sen avulla osaat reagoida nopeasti asiakkaittesi tilanteeseen muuttamalla esimerkiksi maksuehtoja. 

Perintämittari, valvonta -palvelu seuraa muutoksia riskiluokassa ja ilmoittaa, kun maksukyvyn riskiluokka muuttuu. Voit lisätä palveluun yrityksiä, asiakkaitasi tai tavarantoimittajasi Intrum Web Luottotieto -palvelussa. Valvontailmoitukset saat sähköpostiisi ja näet ne kätevästi koottuna web-palvelussa.

Lue myös Maksuviiveanalyysistämme, mikä hyödyntää Perintämittarin luokitusta! Sen avulla arvioit asiaskuntasi tai muiden sidosryhmiesi maksukykyriskiä kokonaisuutena.

Palvelun hyödyt

1
Tiedät, onko yrityksellä saatavia perinnässä
2
Ymmärrät, mihin riskiluokkaan yritys sijoittuu
3
Seuraat vaivattomasti riskin muutoksia

Haluatko kuulla lisää Perintämittarista ja muista palveluistamme?

Ota yhteyttä asiantuntijaan