Intrumin nimissä tehdään huijaussoittoja 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaussoitoksi, kirjoita muistiin puhelun tiedot ja ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut soittajalle henkilötietojasi, ilmoita soitosta poliisille.

Perintämittari

Perintämittari

Perintämittari on valvontapalvelu, jonka avulla seuraat muutoksia yritysten maksukäyttäytymiseen liittyvässä riskissä ja reagoit muutoksiin nopeasti.

Perintämittari auttaa sinua ymmärtämään ja seuraamaan kuinka yritykset maksavat perintään siirtyneet laskunsa. Maksukäyttäytyminen kuvastaa osaltaan yritysten taloudellista menestystä, joten se myös ennustaa saatavien kotiutumiseen liittyviä riskejä ja myös vakavampia kassaongelmia yrityksessä, kuten maksuhäiriötä, jopa konkursseja. 

Kuinka Perintämittari toimii

Perintämittari luokittelee yritykset riskiluokkiin 1-5 perustuen yritysten tämän hetkisiin Intrumilla perinnässä oleviin saataviin eli maksuviiveisiin. Palvelu seuraa muutoksia riskiluokassa ja ilmoittaa, kun maksukyvyn riskiluokka muuttuu. Perintämittarin riskiluokitus on suhdeluku, joten se mahdollistaa vertailun eri kokoisiin yrityksiin. Sen avulla osaat reagoida nopeasti asiakkaittesi tilanteeseen muuttamalla esimerkiksi maksuehtoja.

Voit lisätä palveluun yrityksiä, asiakkaitasi tai tavarantoimittajasi Intrum Web Luottotieto -palvelussa. Valvontailmoitukset saat sähköpostiisi ja näet ne kätevästi koottuna web-palvelussa.

Palvelun hyödyt

1
Tiedät, onko yrityksellä saatavia perinnässä
2
Ymmärrät, mihin riskiluokkaan yritys sijoittuu
3
Seuraat vaivattomasti riskin muutoksia

Haluatko kuulla lisää Perintämittarista ja muista palveluistamme?

Ota yhteyttä asiantuntijaan