Luottotieto- ja perintäpalvelut sopimusasiakkaalle

Sopimusasiakkaana saat Luotonhallintapalvelut käyttöön edullisemmin! Meiltä saat kattavan kuvan yritysten ja kuluttajien maksamisesta. Luottotietoja hyödyntämällä autamme yritystäsi luottoriskien hallinnassa ja myynnin optimoinnissa! Välillä saatavat eivät varautumisesta huolimatta kotiudu, silloin sinua auttaa perintäpalvelu.

Luottotietopalvelu - Hallitse luottoriskejä tehokkaasti!

Luottotietopalveluiden Intrum Webistä löydät raportit yksityishenkilöiden ja yritysten luottotietojen seurantaan. Voit optimoida myynnin maksukykyisiin asiakkaisiin, välttää luottotappioita sekä vähentää perinnän tarvetta. Aloita tilaamalla sopimusasiakkaan käyttäjätunnus. Käyttäjätunnus lähetetään sinulle sähköpostiin heti, kun tilaus on käsitelty. Käyttäjätunnus voidaan lähettää, mikäli yritykselläsi on sopimus Intrum Oy:n kanssa. Mikäli yritykselläsi ei ole sopimusta, olemme sinuun pian yhteydessä.

Perintäpalvelu - Ylivertaista asiakaspalvelua jokaisessa perinnän vaiheessa!

Perintäpalvelun avulla kotiutat saatavat tehokkaasti, mikäli saatavat eivät ennakoinnista huolimatta kotiudu. Muistutamme ja perimme saatavat puolestasi, ystävällisesti, mutta jämäkästi. Perintätoimeksiantoja seuraat kätevästi Intrum Web -verkkopalvelussa ja asiakkaasi voi hoitaa perinnän kohteena olevat maksuasiansa Oma Intrum -palvelussa. Ylivertainen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia - Asiakaspalvelussamme kuunnellaan aidosti ja palvellaan inhimillisesti! Tutustu ja ota yhteyttä.