Myynnin optimointi - Asiakasvalinta

Myynnin optimointi - Asiakasvalinta

Asiakasvalinnan avulla pidät asiakastietokantasi ja myynnin prospektilistat ajantasaisina. Säästät aikaa kohdentamalla myynnin aktiivisiin ja maksukykyisiin yrityksiin!

Asiakasvalinta

Palvelun avulla poistat asiakastietokannoistasi toimintansa lopettaneet yritykset, virheelliset y-tunnukset sekä yrityssaneeraukseen, konkurssiin tai selvitystilaan ajautuneet yritykset.

Palvelu antaa yrityksistä Kyllä tai Ei -vastauksen perustuen Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH), Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän sekä Oikeusrekisterikeskuksen (ORK) konkurssi- ja saneerausrekisterin tietoihin. Palvelu ei tutki yrityksen maksukäyttäytymistä eikä yritysten taloudellista tilannetta.

Asiakasvalinta Plus

Palvelun avulla poistat asiakastietokannoistasi merkittävästi maksuviiveelliset yritykset, toimintansa lopettaneet yritykset, virheelliset y-tunnukset sekä yrityssaneeraukseen, konkurssiin tai selvitystilaan ajautuneet yritykset.

Palvelu antaa yrityksistä Kyllä, Kyllä, seuraa, Ehkä, tutki lisää tai Ei -vastauksen perustuen Intrumin luottotietorekisterin maksutapatietoihin sekä Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH), Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän (YTJ), Oikeusrekisterikeskuksen (ORK) konkurssi- ja saneerausrekisterin tietoihin. Palvelu ei tutki maksuhäiriömerkintöjä eikä yritysten taloudellista tilannetta.