Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Myynnin optimointi - Asiakasvalinta

Myynnin optimointi - Asiakasvalinta

Asiakasvalinnan avulla pidät asiakastietokantasi ja myynnin prospektilistat ajantasaisina. Säästät aikaa kohdentamalla myynnin aktiivisiin ja maksukykyisiin yrityksiin!

Asiakasvalinta

Palvelun avulla poistat asiakastietokannoistasi toimintansa lopettaneet yritykset, virheelliset y-tunnukset sekä yrityssaneeraukseen, konkurssiin tai selvitystilaan ajautuneet yritykset.

Palvelu antaa yrityksistä Kyllä tai Ei -vastauksen perustuen Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH), Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän sekä Oikeusrekisterikeskuksen (ORK) konkurssi- ja saneerausrekisterin tietoihin. Palvelu ei tutki yrityksen maksukäyttäytymistä eikä yritysten taloudellista tilannetta.

Asiakasvalinta Plus

Palvelun avulla poistat asiakastietokannoistasi merkittävästi maksuviiveelliset yritykset, toimintansa lopettaneet yritykset, virheelliset y-tunnukset sekä yrityssaneeraukseen, konkurssiin tai selvitystilaan ajautuneet yritykset.

Palvelu antaa yrityksistä Kyllä, Kyllä, seuraa, Ehkä, tutki lisää tai Ei -vastauksen perustuen Intrumin luottotietorekisterin maksutapatietoihin sekä Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH), Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän (YTJ), Oikeusrekisterikeskuksen (ORK) konkurssi- ja saneerausrekisterin tietoihin. Palvelu ei tutki maksuhäiriömerkintöjä eikä yritysten taloudellista tilannetta.