Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Banking and Finance White Paper

Ensimmäinen tomialakohtainen Banking and Finance -julkaisumme käsittelee haasteita, joita nykypäivän yritykset ja heidän asiakkaat kohtaavat vaativassa markkinaympäristössä.

Pankkien ja rahoitusyritysten tulee tukea asiakkaitaan vaikeina aikoina samalla kun he hallitsevat omia riskejään ja etsivät kasvumahdollisuuksia. Banking and Finance White Paper julkaistiin 17.3.2023 ja on ensimmäinen kolmesta kevään toimialakohtaisesta julkaisuistamme. Ensimmäisessä julkaisussa nostamme esiin keskeisiä teemoja, jotka hallitsevat rahoitusalaa tänä vuonna kaikkialla Euroopassa. Tarjoamme siinä ajatuksia, kuinka voidaan vastata näihin haasteisiin:

  1. Asiakkailla on vaikeuksia ymmärtää korkean inflaation vaikutusta omaan taloudelliseen tilanteeseen ja selviytyä siitä.
  2. Kuluttajat, jotka ovat saaneet paremman talouskasvatuksen, luottavat paremmin omiin kykyihinsä selviytyä taloudellisista haasteista.
  3. Sukupuolten välinen ero korostuu oman talouden hallinnassa.

Inflaatio on korkealla ja kuluttajat kamppailevat toimeentulon kanssa. Kaksi kolmesta pankki- ja rahoitusalan yrityksestä on huolissaan lisääntyvistä laiminlyönneistä tänä vuonna, ja vastaava määrä odottaa asiakkaidensa maksuvaikeuksien kasvavan. He voivat kuitenkin tehdä paljon auttaakseen asiakkaita, tarjota parempaa tietoa ja työkaluja, viestiä selkeämmin ja parantaa digitaalisia ratkaisuja edistääkseen heidän talouslukutaitoa.

2022 was a very strong year for the banking and finance industry, mainly thanks to the sharp rise in net interest income driven by tightening of the monetary policies, while the quality of banks’ assets has remained strong.
Anna Zabrodzka-Averianov, Senior Economist, Intrum