Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Tilinpäätösaika lähestyy - ovatko yrityksen saatavat ajan tasalla?

Näin tilinpäätöskauden lähestyessä on hyvä hetki tarkastella myyntisaamisten tilannetta. Saadaanko kaikki saatavat kotiutettua vai pitääkö osa merkitä luottotappioksi? On hyvä pohtia ovatko luotonhallinnan eri vaiheet kunnossa ja johtavatko ne toivottuun lopputulokseen eli saatavien hyvään ja tehokkaaseen hallintaan.

Huolellisella asiakasvalinnalla ja tarpeettomista manuaalisista työvaiheista karsitulla tehokkaalla luotonhallinnan ketjulla päästään hyvään lopputulokseen. Raha kiertää paremmin asiakkaalta yrityksen kassaan, jolloin yritys voi keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Kokonaisuutta hahmoteltaessa on toki huomioitava yrityksen toimintatavat ja asiakaskunnan luonne. Usein keskusteluissa asiakkaiden kanssa on noussut esille huoli siitä, saavatko loppuasiakkaat hyvää palvelua ja kohtelua. Tähän tarpeeseen me Intrumilla vastaamme laadukkaalla ja monikanavaisella asiakaspalvelullamme, joka on arvioitu jo useana vuotena vertailussa kärkisijoille.

Kiinteistötoimialan kuulumisia ja uuden toimialavastaavan esittely

Covid-19 pandemialla on ollut iso vaikutus myös kiinteistötoimialaan; etätyö on vallannut ryminällä paikkansa ja toimitilamarkkina on ison muutoksen edessä. Useat yritykset arvioivat tällä hetkellä tilatarpeitaan uuden tilanteen edessä. Yleisesti kysyntä toimitilojen puolelta on kuitenkin jatkanut elpymistään vaikeimman vaiheen jälkeen.

Rakentaminen on vahvalla tasolla erityisesti kaupunkikeskuksissa ja vuokramarkkinoilla tarjonta onkin korkealla tasolla ja vastaavasti vuokrien tasoissa on laskupainetta. Asuntomarkkinoilla korkein kysyntäpiikki on ohitettu, mutta se on edelleen korkealla tasolla.

Olen Jussi Vienonen ja toimin Intrumilla kiinteistötoimialasta vastaavana yhteyspäällikkönä. Takana on kiireiset puoli vuotta toimialavastaavan saappaissa, jonka aikana on tavattu pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita sekä tulevia Intrumin asiakkaita. Keskusteluissa asiakkaiden kanssa on saatettu esimerkiksi hienosäätää nykyistä yhteistyömallia, jotta on saatu luotonhallinnan kokonaisuus mahdollisimman tehokkaaksi ja näin varmistettu saatavien kotiutuminen parhaalla mahdollisella tavalla. Prosessiin on voitu vaikkapa lisätä uusi vaihe, kun ollaan yhteisesti havaittu tehostamisen tarve.

Vuokra- ja vastikesaataviin keskittyvä asiantuntijatiimi käytössäsi

Yksin ei Intrumilla kiinteistötoimialalla onneksi tarvitse huhkia - Intrumin vuokra- ja vastikesaataviin keskittyvä asiantuntijatiimi omaa toimialan vahvimman erityisosaamisen. Vuokrasaataviin liittyy lainsäädännöllisiä erityispiirteitä, jotka tuovat prosessiin oman lisänsä ja niiden hallitseminen perinnän eri vaiheissa on tärkeää. Taustatukea vuokrasaatavien perintään tuovat myös Intrumin tehokkaat ja luotettavat prosessit, järjestelmät ja rajapintaratkaisut. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua saatavien hallintaan, autan mielelläni.

Jussi Vienonen, Kiinteistötoimialasta vastaava yhteyspäällikkö

Jussi Vienonen
Kiinteistötoimialasta vastaava yhteyspäällikkö, jussi.vienonen@intrum.com
Intrum Oy