Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Terveen kuntatalouden rakennusaineet

Kunnat painivat erilaisten haasteiden edessä, joista työvoiman saatavuus, sote-uudistus ja uusi verotusmalli ovat suurimpia.

Kun kunnan työntekijät eläköityvät ja puolet henkilökunnasta siirtyy hyvinvointialueille, uusia osaajia on vaikea löytää muun muassa opetusalalle. Varsinkin pienemmissä kunnissa tämä on todellinen ongelma. Samaan aikaan kuntatalous on soten suhteen välitilassa, kun vastuu siirtyy kunnilta hyvinvointialueille. Samaan aikaan kuntien pitäisi uudistua ja lisätä kuntalaisten hyvinvointia. Kuntapäättäjät joutuvat houkuttelemaan uusia osaajia paitsi tarjoamalla kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja myös erilaisia palveluja kuten koulu- ja päivähoitopalveluja uusille veronmaksajille.

Digitalisoituminen tuo myös erilaisia työvaihemuutoksia ja kiire lisääntyy kunnan arjessa. Kuntalaisia pitää pystyä palvelemaan entistä paremmin myös sähköisissä kanavissa ja lähes vuorokauden ympäri. Kuntien yhtiöt ovatkin heränneet huomaamaan, että lisäkäsille olisi kysyntää, jotta he voisivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaan eli kuntalaisten palvelemiseen.

Yhdessä kohti kestävää tulevaisuutta

Olemme kotimainen ja luotettava luotonhallintakumppani julkiselle sektorille. Kokonaisratkaisumme kattaa luotonhallinnan vaiheet reskontranhoidosta perintävaiheeseen, jota hoitaa toimialan asiantuntijatiimi. Asiantuntijamme tuntevat toimialan ja lain vaatimukset. Henkilökohtainen asiakaspalvelu ja digitaaliset asiointikanavat varmistavat laadukkaan sekä inhimillisen asiakaspalvelun kuntalaisille. Vastuullisuus on Intrumille tärkeää. Intrum tukee ihmisiä maksamiseen liittyvissä vaikeuksissa ja turvaa asiakkaidensa taloutta ehkäisten ylivelkaantumista. Halumme lisätä asiakkaidemme sekä koko yhteiskunnan hyvinvointia.

Kiinnostuitko julkiselle sektorille räätälöidyistä palveluistamme?

Ota yhteyttä:
Harri Brander
toimialavastaava, julkinen sektori, harri.brander@intrum.com
Puhelin 050 464 0471