Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Kansainväliset luottotiedot

Kansainväliset luottotiedot

Ulkomaankauppaan liittyy monenlaisia riskejä - kauttamme saat luottotiedot kaikkialta maailmasta!

Kun teet kauppaa tai haluat laajentaa toimintaasi ulkomaille, tarvitset kattavasti tietoa mahdollisuuksien kartoittamiseen ja päätöksenteon tueksi. Kohtaat yleensä pidempiä maksuaikoja ja kauppasummatkin voivat olla merkittävän suuria. Siksi on erittäin tärkeää, että tunnet on myös ulkomaisten yritysasiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden luottotiedot.

Tunnista riskit ja varaudu niihin! Kauttamme saat luottotietoraportit ulkomaisista yrityksistä kaikkialta maailmasta. Raporttien tietosisältö ja tietojen laajuus vaihtelevat kohdemaasta riippuen. Yritysraportteja voit Intrumin sopimusasiakkaana tilata Luottotietopalveluiden Intrum Webistä.


Haluatko kuulla lisää ulkomaisista raporteista?

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Tilaa kansainvälisiä luottotietoraportteja

Kirjaudu Luottotietopalvelun käyttäjätunnuksilla