Intrumin nimissä tehdään huijaussoittoja 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaussoitoksi, kirjoita muistiin puhelun tiedot ja ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut soittajalle henkilötietojasi, ilmoita soitosta poliisille.

Laskuvälityspalvelun hyödyt

Laskuvälityspalvelun hyödyt

Lukemalla oppaamme, tiedät millaisia laskunvälityksen ja laskun vastaanottamisen tapoja on olemassa, mitä yrityksen tulee ottaa huomioon sähköisessä laskunvälityksessä sekä miten laskunvälityspalvelu toimii käytännössä. Oppaasta saat myös kattavan ohjeistuksen, mitä yrityksen tulee ottaa huomioon palveluntarjoajaa valitessaan.

Mitä seikkoja yrityksen tulee ottaa huomioon laskunvälityspalvelun ostoa suunnitellessa:

 

  1. Laskujen määrä on merkittävä. Ulkoistamisen kustannussäästöt syntyvät vasta silloin, kun lähetettyjen laskujen määrä kasvaa. Vähäisillä laskumäärillä ei myöskään kannata investoida esimerkiksi ohjelmistoihin, vaan laskut voi laatia verkkopalvelussa. 
  2. Monikanavaisuus on hyvää asiakaspalvelua. Kuluttajamarkkinoille syntyy kiihtyvällä tahdilla uusia palveluja ja se vaatii entistä enemmän markkinaosaamista ja kustannustehokkuuden arviointia.
  3. Helposti integroitavissa lisäpalveluna. Laskunvälitys on laskun elinkaaren alkuvaiheen palvelu, johon kannattaa usein liittää mukaan myös muistuttaminen ja perintä. Keskimäärin 8 prosenttia myyntilaskuista vaatii maksusta muistuttamisen. Se tarkoittaa, että merkittävä osa kassavirroista makaa hitaan maksajan tilillä.

Lataa opas