Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Laskuvälityspalvelun hyödyt

Laskuvälityspalvelun hyödyt

Lukemalla oppaamme, tiedät millaisia laskunvälityksen ja laskun vastaanottamisen tapoja on olemassa, mitä yrityksen tulee ottaa huomioon sähköisessä laskunvälityksessä sekä miten laskunvälityspalvelu toimii käytännössä. Oppaasta saat myös kattavan ohjeistuksen, mitä yrityksen tulee ottaa huomioon palveluntarjoajaa valitessaan.

Mitä seikkoja yrityksen tulee ottaa huomioon laskunvälityspalvelun ostoa suunnitellessa:

 

  1. Laskujen määrä on merkittävä. Ulkoistamisen kustannussäästöt syntyvät vasta silloin, kun lähetettyjen laskujen määrä kasvaa. Vähäisillä laskumäärillä ei myöskään kannata investoida esimerkiksi ohjelmistoihin, vaan laskut voi laatia verkkopalvelussa. 
  2. Monikanavaisuus on hyvää asiakaspalvelua. Kuluttajamarkkinoille syntyy kiihtyvällä tahdilla uusia palveluja ja se vaatii entistä enemmän markkinaosaamista ja kustannustehokkuuden arviointia.
  3. Helposti integroitavissa lisäpalveluna. Laskunvälitys on laskun elinkaaren alkuvaiheen palvelu, johon kannattaa usein liittää mukaan myös muistuttaminen ja perintä. Keskimäärin 8 prosenttia myyntilaskuista vaatii maksusta muistuttamisen. Se tarkoittaa, että merkittävä osa kassavirroista makaa hitaan maksajan tilillä.

Lataa opas