Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com,  intrumlasku.com ja suomiturvallisuus.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.

 

Vinkit taloushallinnon tehokkaaseen hoitamiseen

Vuokramarkkinoiden tilanne on kohdentunut viime aikoina, mutta varsinkin pääkaupunkiseudulla ylitarjontaa on yhä. Taloyhtiöille on koitunut omat haasteensa epävakaan taloustilanteen vuoksi. Esimerkiksi vastiketasojen ennustetaan nousevan 5-10 prosenttia tänä vuonna. Kulujen noustessa varautumisen merkitys korostuu.

Tervetuloa Visma Real Estaten ja Intrumin maksuttomaan webinaarimuotoiseen tietoiskuun kuulemaan:

  • Miltä talouden mittarit näyttävät tälle vuodelle?

  • Intrumin uusimman maksuviivetutkimuksen tulokset, Q1/2024

  • Miten tehostat liiketoimintaa ja parannat asiakastyytyväisyyttä ulkoistetun reskontrapalvelun avulla?

Aika: tiistai 21.5.2024 klo 9:00-09:45.

Tietoiskussa saat myös vinkkejä siihen, miten tehostat rahankiertoa ja minimoit mahdolliset luottotappiot. Webinaarin puhujina toimivat Intrumin ekonomisti Iiro Alikärri ja asiakkuupäällikkö Jussi Vienonen sekä Visma Real Estaten kumppanijohtaja Petri Harjula.

Webinaariin kannattaa ilmoittautua, vaikka et pääsisikään kyseisenä ajankohtana osallistumaan, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille tallenteen.