Intrumin nimissä tehdään huijaussoittoja 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaussoitoksi, kirjoita muistiin puhelun tiedot ja ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut soittajalle henkilötietojasi, ilmoita soitosta poliisille.

Perintä hoituu kätevästi OP-yritysmobiilin kautta

OP ja Intrum ovat yhteistyössä rakentaneet OP-yritysmobiiliin perintäratkaisun, joka auttaa, jos asiakas jättää laskun maksamatta. OP-yritysmobiili on yrittäjän pankki, joka on avoinna 24/7. OP-yritysmobiilissa yrittäjä voi muodostaa ja lähettää laskut sekä maksumuistutukset asiakkailleen sekä periä laskut vaivattomasti.

Helppo ja tehokas perintäpalvelu yrittäjän tukena

Yrittäjän arki on usein kiireistä. OP-yritysmobiili kulkee yrittäjän mukana ja helpottaa pankkiasioiden hoitoa silloin kun se hänelle itse sopii. OP-yritysmobiilin kautta yrittäjä voi muun muassa maksaa laskuja, tarkastella tilin saldoa, luoda laskuja asiakkailleen, periä saatavia sekä ylläpitää työ- ja tuote- sekä asiakasrekisteriä. 

Asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun. Lue kuinka palvelu on helpottanut jyväskyläläisen taksiyrittäjä Mikko Niemisen ja lappilaisen rakennusalan yrittäjän Toni Vähän arkea.