Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Perintä hoituu kätevästi OP-yritysmobiilin kautta

OP ja Intrum ovat yhteistyössä rakentaneet OP-yritysmobiiliin perintäratkaisun, joka auttaa, jos asiakas jättää laskun maksamatta. OP-yritysmobiili on yrittäjän pankki, joka on avoinna 24/7. OP-yritysmobiilissa yrittäjä voi muodostaa ja lähettää laskut sekä maksumuistutukset asiakkailleen sekä periä laskut vaivattomasti.

Helppo ja tehokas perintäpalvelu yrittäjän tukena

Yrittäjän arki on usein kiireistä. OP-yritysmobiili kulkee yrittäjän mukana ja helpottaa pankkiasioiden hoitoa silloin kun se hänelle itse sopii. OP-yritysmobiilin kautta yrittäjä voi muun muassa maksaa laskuja, tarkastella tilin saldoa, luoda laskuja asiakkailleen, periä saatavia sekä ylläpitää työ- ja tuote- sekä asiakasrekisteriä. 

Asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun. Lue kuinka palvelu on helpottanut jyväskyläläisen taksiyrittäjä Mikko Niemisen ja lappilaisen rakennusalan yrittäjän Toni Vähän arkea.