Haluatko kirjeesi sähköpostitse? 

Tiesithän, että voit pyytää meitä toimittamaan Intrumilta sinulle lähetettävät kirjeet sähköpostiin perinteisen kirjejakelun sijasta. Lue, miten voit antaa suostumuksesi kirjeiden toimittamiseen sähköpostitse.

En pysty maksamaan juuri nyt

Sovi maksusta

Joskus tulee tilanne, jolloin laskun maksu eräpäivänä ei onnistu. Jos olet saanut meiltä kirjeen, etkä pysty maksamaan, ota meihin yhteyttä. Otamme huomioon taloudellisen tilanteesi ja selvitämme yhdessä kanssasi, millaisia vaihtoehtoja sinulla on.
En pysty maksamaan velkaani kerralla, mitä teen?

Sovi maksusuunnitelmasta

Jos velan maksu ei juuri nyt onnistu, useimmiten on mahdollista tehdä maksusuunnitelma, jonka avulla voit maksaa velkasi useammassa erässä. Maksusuunnitelman kesto vaihtelee velan suuruudesta, velkojasta ja asian tilasta riippuen.

Kirjaudu Oma Intrum -verkkopalveluumme ja tarkista, voitko tehdä maksusuunnitelman ja löytyykö vaihtoehdoista sinulle sopiva suunnitelma. Jos velallesi ei ole mahdollista tehdä maksusuunnitelmaa Oma Intrumissa tai et löydä sopivaa vaihtoehtoa, voit myös ehdottaa sinulle sopivaa maksusuunnitelmaa Oma Intrumin viestitoiminnon kautta. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme myös puhelimitse. Yhteystiedot löydät saamastasi kirjeestä.  


Haluan maksaa myöhemmin, mitä teen?

Sovi eräpäivän siirrosta

Tarvitsetko lisäaikaa maksua varten? Tarkista Oma Intrum -verkkopalvelusta, voitko tehdä eräpäivän siirron. Jos eräpäivän siirto ei onnnistu Oma Intrumin kautta tai maksusi on jo myöhässä, otathan pikimmiten yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ota yhteyttä