Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

 

Onko velkani maksettu?

Olen jo maksanut

Kirjautumalla Oma Intrumiin voit seurata maksusi kirjautumista ja tarkistaa velka-asiasi tilanteen.
Olen jo maksanut

Kuinka voin ilmoittaa siitä teille?

Hienoa, että asia on kunnossa. Sinun ei tarvitse ilmoittaa maksusta erikseen.

Halutessasi voit vielä tarkistaa maksun kirjautumisen Oma Intrum -verkkopalvelusta. Huomaathan, että maksusi ei välttämättä näy verkkopalvelussa heti, sillä maksujen siirtymisessä eri pankkien välillä saattaa kulua 1-4 pankkipäivää. Jos maksusi ei näy Oma Intrumissa tämänkään jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Jos olet maksanut velkasi suoraan alkuperäiselle velkojalle ja maksusi ei näy Oma Intrumissa 1-4 pankkipäivän aikana, toimitathan meille maksutositteen. Tämä onnistuu helpoiten Oma Intrum-verkkopalvelussa.

Muistathan maksaa myös perinnästä aiheutuneet kulut, jos olet maksanut velkasi vasta eräpäivän jälkeen.

Ota yhteyttä