Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

 

Tarvitsen apua talous- ja velka-asioissa

Millaisia vaihtoehtoja minulla on?

Velkasi voivat tuntua ylivoimaisilta, mutta apua ja tukea on saatavilla. Selvitetään asia yhdessä.
Tarvitsen apua talous- ja velka-asioissa

Millaisia vaihtoehtoja minulla on?

Olemme täällä auttaaksemme sinua saamaan taloutesi kuntoon. Otathan yhteyttä niin katsotaan yhdessä millaisia vaihtoehtoja sinulla on. Jos velkasi tuntuvat ylivoimaisilta, neuvomme, mistä voit saada apua talous- ja velka-asioihisi.

Apua ja tukea

Minulla on paljon velkaa. Miten minun kannattaa toimia?

Selvitä yleiskuva veloistasi

Kirjautumalla Oma Intrum -verkkopalveluun saat käsityksen Intrumilla avoinna olevista veloistasi. Voit myös tilata saldotodistuksen esim. velkaneuvontaa ja velkojen järjestelyä varten Oma Intrum -verkkopalvelusta tai osoitteesta www.intrum.fi/saldotodistus. Saldotodistus sisältää Intrumilla perinnässä olevat velat, ja se kattaa myös parhaillaan ulosotossa olevat, Intrumin hoitamat asiat. Yhteenvedon voi tilata kerran vuodessa veloituksetta.

Tilaa saldotodistus