Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Arvomme

Intrumilla teemme parhaamme tarjotaksemme arvoa ihmisille, yrityksille, osakkeenomistajille ja koko yhteiskunnalle.

Empathy

Työmme tarkoitus on luoda ensisijaisesti arvoa ihmisille, ja sitä kautta yrityksille ja yhteiskunnalle. Jokainen tilanne on omanlaisensa, niin sosiaalisesti kuin taloudellisesti. Pyrimme kuulemaan ja ymmärtämään yksilöitä, heidän erilaisia tarpeitaan ja näkökulmiaan, sekä kohtelemaan asiakkaitamme ja toisiamme arvostaen ja kunnioittaen. Ymmärrys mahdollistaa parempien ratkaisujen luomisen ja tekee työstämme merkityksellistä, sekä auttaa meitä saavuttamaan yhteisen päämäärämme.

Ethics

Noudatamme toiminnassamme voimassa olevia säännöksiä, lakeja ja eettisiä normeja, mutta tavoitteemme ovat korkeammalla. Markkinajohtajana meillä on sekä mahdollisuus että velvollisuus kehittää vallitsevia käytäntöjä, sekä muuttaa ihmisten käsitystä luotonhallinnasta. Vaalimme rehellisyyttä, luotettavuutta ja reilua kohtelua kaikissa suhteissamme, sekä valitsemme kumppaneiksemme tahoja, jotka jakavat saman arvopohjan.

Dedication

Innostunut ja omistautunut henkilöstömme on yksi suurimmista vahvuuksistamme. Sitoutumalla tekemään työmme joka päivä hieman eilistä paremmin ja haastamalla toinen toistamme parempiin suorituksiin voimme saavuttaa täyden potentiaalimme. Kykymme kasvaa yksilöinä ja tiimeinä määrittelee yrityksemme tulevaisuuden suunnan, sekä asiakkaillemme luodun arvon määrän. Muutos on jatkuvaa, me haluamme kiihdyttää sitä.

Solutions

Asiakkaidemme menestys on meille tärkeintä. Kykymme innovoida ja kehittää nykyisiä toimintatapojamme erottaa meidät kilpailijoistamme. Rikkomalla perinteisiä ajatusmalleja ja tarttumalla tuumasta toimeen voimme ylittää asiakkaidemme odotukset, ja toimia todellisena suunnannäyttäjänä alallamme.