Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

 

Veloista selviytyminen

Velkaongelmilla voi olla negatiivinen vaikutus kaikkiin elämäsi osa-alueisiin. Taloudelliset ongelmat eivät mene itsestään ohi, mutta on asioita, joita voit tehdä tilanteen ratkaisemiseksi.

Ongelmallisen velkaantumisen vaikutukset

Velkaantumisen sivuvaikutukset voivat olla merkittävät. Velkojen kanssa painivilla ihmisillä on todennäköisemmin muita huonompi keskittymiskyky ja he voivat olla vähemmän tuottavia työssään.

Veloista huolehtiminen voi tehdä sinut sairaaksi ja aiheuttaa ongelmia suhteissasi kumppaniin, perheeseen tai ystäviin.

Velkaantuminen on stressaavaa. Miten voit suunnitella tulevaa, jos et voi maksaa laskujasi tänään?

Asioiden ei tarvitse olla näin

Monet ihmiset ovat häpeissään velkaantumisesta ja hautaavat päänsä hiekkaan, koska eivät tiedä mitä tehdä päästäkseen eroon ongelmasta. On tärkeää ymmärtää, että taloudelliset ongelmat eivät koskaan häviä itsestään. Päinvastoin ne pahenevat, jos niille ei tee mitään.

Siksi on tärkeää etsiä apua. Puhu velkojillesi, mene hakemaan apua riippumattomista velkaneuvontajärjestöistä tai etsi verkosta neuvoja ja vinkkejä. Ota ensimmäinen askel tänään ratkaistaksesi velka-asiasi.

Intrum on myös tukenasi. Voimme auttaa sinua laskemaan tulosi ja menosi ja laadimme tilanteeseesi sopivan maksusuunnitelman. Jos tarvitset lisää tukea, voimme ohjata sinut saamaan ilmaista talous- ja velkaneuvontaa.


Kysymyksiä ja vastauksia

Lue kaikki kysymykset ja vastaukset