Haluatko kirjeesi sähköpostitse? 

Tiesithän, että voit pyytää meitä toimittamaan Intrumilta sinulle lähetettävät kirjeet sähköpostiin perinteisen kirjejakelun sijasta. Lue, miten voit antaa suostumuksesi kirjeiden toimittamiseen sähköpostitse.

Veloista selviytyminen

Velkaongelmilla voi olla negatiivinen vaikutus kaikkiin elämäsi osa-alueisiin. Taloudelliset ongelmat eivät mene itsestään ohi, mutta on asioita, joita voit tehdä tilanteen ratkaisemiseksi.

Ongelmallisen velkaantumisen vaikutukset

Velkaantumisen sivuvaikutukset voivat olla merkittävät. Velkojen kanssa painivilla ihmisillä on todennäköisemmin muita huonompi keskittymiskyky ja he voivat olla vähemmän tuottavia työssään.

Veloista huolehtiminen voi tehdä sinut sairaaksi ja aiheuttaa ongelmia suhteissasi kumppaniin, perheeseen tai ystäviin.

Velkaantuminen on stressaavaa. Miten voit suunnitella tulevaa, jos et voi maksaa laskujasi tänään?

Asioiden ei tarvitse olla näin

Monet ihmiset ovat häpeissään velkaantumisesta ja hautaavat päänsä hiekkaan, koska eivät tiedä mitä tehdä päästäkseen eroon ongelmasta. On tärkeää ymmärtää, että taloudelliset ongelmat eivät koskaan häviä itsestään. Päinvastoin ne pahenevat, jos niille ei tee mitään.

Siksi on tärkeää etsiä apua. Puhu velkojillesi, mene hakemaan apua riippumattomista velkaneuvontajärjestöistä tai etsi verkosta neuvoja ja vinkkejä. Ota ensimmäinen askel tänään ratkaistaksesi velka-asiasi.

Intrum on myös tukenasi. Voimme auttaa sinua laskemaan tulosi ja menosi ja laadimme tilanteeseesi sopivan maksusuunnitelman. Jos tarvitset lisää tukea, voimme ohjata sinut saamaan ilmaista talous- ja velkaneuvontaa.


Kysymyksiä ja vastauksia

Lue kaikki kysymykset ja vastaukset