Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

 

Haluatko kirjeesi sähköpostiin?

Intrumin kirjeet voi pyytää toimittamaan sähköpostitse antamalla suostumuksen Oma Intrum -verkkopalvelussa. Kun kirjeesi saapuvat sähköpostiin, sinun ei tarvitse olla huolissasi mahdollisista viiveistä tai kirjeen katoamisesta jakelussa. Samalla autat vähentämään ympäristön päästökuormitusta.

Voit saada Intrumilta lähetettävät kirjeet sähköpostiisi kirjautumalla Oma Intrum -verkkopalveluumme  tunnistautumisen kautta ja antamalla suostumuksesi sähköpostikirjeiden vastaanottamiseen. Suostumus kirjeiden vastaanottamiseen sähköpostitse astuu voimaan heti ja on voimassa yksityishenkilöillä 12 kuukautta ja yrityksillä toistaiseksi. Saat meiltä muistutuksen suostumuksen jatkamisesta ennen voimassaolon päättymistä. 

Suostumuksen voi tehdä ainoastaan, jos sinulla on vireillä olevia velka-asioita Oma Intrumissa. Suostumus koskee kaikkia sillä hetkellä vireillä olevia ja mahdollisesti tulevia velka-asioita.

Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu tai haluat peruuttaa suostumuksesi, voit tehdä tarvittavat muutokset helposti Oma Intrum -verkkopalvelussamme. Jos sinulla ei ole näkyvissä asioita Oma Intrumissa ja haluat muokata, uusia tai perua sähköpostikirjesuostumuksen, katsothan ohjeet Oma Intrumin "usein kysytyt kysymykset" alta.

Tiesithän, että Oma Intrumissa voit myös

  • tarkistaa Intrumilla käsittelyssä olevien velka-asioidesi tilanteen
  • sopia maksusuunnitelmasta tai eräpäivän siirrosta
  • suorittaa maksun 
  • lähettää ja vastaanottaa viestejä.