Haluatko kirjeesi sähköpostitse? 

Tiesithän, että voit pyytää meitä toimittamaan Intrumilta sinulle lähetettävät kirjeet sähköpostiin perinteisen kirjejakelun sijasta. Lue, miten voit antaa suostumuksesi kirjeiden toimittamiseen sähköpostitse.

Haluatko kirjeesi sähköpostiin?

Intrumin kirjeet voi pyytää toimittamaan sähköpostitse antamalla suostumuksen Oma Intrum -verkkopalvelussa. Kun kirjeesi saapuvat sähköpostiin, sinun ei tarvitse olla huolissasi mahdollisista viiveistä tai kirjeen katoamisesta jakelussa. Samalla autat vähentämään ympäristön päästökuormitusta.

Voit saada Intrumilta lähetettävät kirjeet sähköpostiisi kirjautumalla Oma Intrum -verkkopalveluumme  tunnistautumisen kautta ja antamalla suostumuksesi sähköpostikirjeiden vastaanottamiseen. Suostumus kirjeiden vastaanottamiseen sähköpostitse astuu voimaan heti ja on voimassa yksityishenkilöillä 12 kuukautta ja yrityksillä toistaiseksi. Saat meiltä muistutuksen suostumuksen jatkamisesta ennen voimassaolon päättymistä. 

Suostumuksen voi tehdä ainoastaan, jos sinulla on vireillä olevia velka-asioita Oma Intrumissa. Suostumus koskee kaikkia sillä hetkellä vireillä olevia ja mahdollisesti tulevia velka-asioita.

Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu tai haluat peruuttaa suostumuksesi, voit tehdä tarvittavat muutokset helposti Oma Intrum -verkkopalvelussamme. Jos sinulla ei ole näkyvissä asioita Oma Intrumissa ja haluat muokata, uusia tai perua sähköpostikirjesuostumuksen, katsothan ohjeet Oma Intrumin "usein kysytyt kysymykset" alta.

Tiesithän, että Oma Intrumissa voit myös

  • tarkistaa Intrumilla käsittelyssä olevien velka-asioidesi tilanteen
  • sopia maksusuunnitelmasta tai eräpäivän siirrosta
  • suorittaa maksun 
  • lähettää ja vastaanottaa viestejä.