Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Kuusi vinkkiä taloutesi kuntoon saamiseksi

Ehkä haaveilet reppumatkasta Aasian halki? Haluatko maksaa lapsellesi musiikkitunteja? Tai haluatko, että sinulla olisi kuun lopussa ylimääräistä rahaa jäljellä? Nämä vinkit voivat auttaa sinua olipa syy säästää mikä tahansa…

1. Luo digitaalinen budjetti

Pankkien tarjoamien verkkopankkisovellusten avulla voit synkronoida tiliotteesi automaattisesti kotitalouden budjettisuunnitelman kanssa. Tämä luokittelee tapahtumasi automaattisesti ja voit helposti järjestää tulot ja menot. Se auttaa sinua saamaan ja ylläpitämään kokonaiskuvan taloudestasi.

2. Hoida talouttasi kuin pienyritystä

On järkevää hoitaa omaa taloutta kuin pienyritystä. Tavoitteena on saada tuottoa joka kuukausi eikä kärsiä tappioista. Jos kärsit tappioista, voit hitaasti ajatua velkaongelmiin ilman että tajuat sen edes tapahtuvan. Kun teet tuottoa, voit säästää rahasi pankkitilille ja taloudellinen tasapainosi kasvaa.

3. Maksa velkasi ajoissa

Maksa velkasi tai lainasi käsiraha. Mitä kauemmin annat asian odottaa, sitä vaikeampaa on päästä eroon taloudellisista ongelmista. Ota aina yhteyttä siihen tahoon, jolle olet velkaa. Kerro heille tulosi ja menosi ja selitä, miksi et voi maksaa koko velan summaa kerralla. Jos saat kirjeen perintätoimistolta, ota heihin heti yhteyttä sopiaksesi järkevästä maksusuunnitelmasta.

4. Matkapuhelimen käyttö

Varmista, ettet aiheuta tarpeettomia kustannuksia käyttäessäsi matkapuhelintasi. Kuukausiveloituksesi lisäksi sinua voidaan veloittaa:

  • (Maksullisista) apeista, joita lataat
  • Datan käytöstä
  • Verkon ja mobiilidatan käytöstä ulkomailla
  • Muiden tilausten ja verkkokaupan piilokuluista

Tarkista matkapuhelinlasku, jotta tiedät mistä maksat.

5. Myy tarpeettomat tavarat

Jokaisella on tavaroita, joita ei enää tarvitse. Sen sijaan, että hankkiutuisit eroon vaatteista, tekniikasta, huonekaluista ja muista ei toivotuista asioista, myy ne verkossa. Lisäksi etsi verkosta tai kirpputoreilta hyvälaatuisia tavaroita, joita tarvitset. Ostamalla käytetyn pyörän, sohvan tai pöydän, voit säästää pitkän pennin.

6. Maksa laskusi ajoissa

Varmista, että maksat laskusi ennen eräpäivää. Tämä suojaa sinua lisäkuluilta. Jos saat muistutuslaskun tai -vaatimuksen, ota yhteyttä velkojaan välittömästi keskustellaksesi tilanteestasi. Intrumilla autamme ihmisiä pääsemään irti veloistaan. Voit keskustella koulutetun ja sympaattisen asiakasneuvojamme kanssa tai halutessasi käyttää Oma Intrum -verkkopalveluamme.