Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut koronatilanteesta johtuen. Pysythän silti linjoilla, palvelemme sinua mahdollisimman pian 

Lisätietoja asiakaspalvelustamme poikkeusoloissa (COVID-19) voit lukea täältä.

Tiesithän, että OmaIntrum palvelee sinua 24/7. Voit tarkistaa sieltä kätevästi oman tilanteesi. Mikäli tarvitset lisätietoja tai haluat sopia maksusuunnitelmasta, soita kirjeessä näkyvään asiakaspalvelunumeroon. Lisäksi voit kysyä neuvoa virtuaaliselta assistentiltamme. 

Minulla on paljon velkaa

Mitkä ovat vaihtoehtoni?

Olemme täällä sinua varten. Haluamme auttaa sinua pääsemään irti veloistasi. Olethan yhteydessä niin tarkastellaan yhdessä vaihtoehtoja.
Minulla on paljon velkaa, mitä teen?

Otathan meihin yhteyttä, autamme mielellämme

Maksamattomat velat saattavat vaikeuttaa myöhempää luotonsaantia, mikäli velkaantumisesta on syntynyt maksuhäiriömerkintä. 

 

Olemme täällä auttaaksemme sinua saamaan taloutesi kuntoon. Otathan yhteyttä niin katsotaan yhdessä millaisia vaihtoehtoja sinulla on.


Paljonko minulla on velkaa?

Saa yleiskuva veloistasi

Kirjautumalla Oma Intrum -palveluun saat käsityksen Intrumilla avoinna olevista veloistasi. Voit myös tilata veloistasi saldotodistuksen osoitteesta www.intrum.fi/saldotodistus
Velkaneuvontaa ja velkojen järjestelyä varten voi tilata saldotodistuksen sähköpostilla. Saldotodistus sisältää Intrumilla perinnässä olevat velat, ja se kattaa myös parhaillaan ulosotossa olevat, Intrumin hoitamat asiat. Yhteenvedon voi tilata kerran vuodessa veloituksetta.

Katsotaan tilannetta yhdessä, ja selvitetään, mikäli pidempiaikaisen maksusuunnitelman tekemiselle on edellytyksiä. 

 

Ota yhteyttä

Miten täytän tuloselvityslomakkeen?

Täytä tuloselvityslomake

Onko sinua pyydetty antamaan selvitys tuloistasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.