Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

 

Tietosuojaselosteet

Nämä tietosuojaselosteet koskevat Intrum Oy:tä (1470246-8). Tietosuojaselosteet on tarkistettu ja päivitetty 16.1.2023

Kunnioitamme kaikkien rekisteröityjen yksityisyydensuojaa riippumatta siitä, käsittelemmekö henkilötietoja omasta puolestamme vai muiden puolesta. Meille on tärkeää, että ymmärrät, mitä henkilötietoja käsittelemme, minkä vuoksi ja mitkä ovat oikeutesi rekisteröitynä. Tietosuojaselosteissa kerrotaan tarkemmin siitä, miten käsittelemme henkilötietoja.

Tietosuojaseloste: Intrumin asiakkaat

Jos olet asiakkaamme ja olet esimerkiksi saanut meiltä perintäkirjeen, voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme tietoja täältä:

Tietosuojaseloste: Intrumin asiakkaat

Tietosuojaseloste: Intrumin toimeksiantajat

Jos olet nykyinen tai mahdollinen tuleva toimeksiantaja tai toimittaja tai jos käsittelemme henkilötietojasi muusta syystä, voit lukea täältä lisää siitä, miten käsittelemme tietoja.

Tietosuojaseloste: Intrumin toimeksiantajat, toimittajat ja muut osapuolet

Tietosuojaseloste: työnhakijat

Jos olet työnhakija, voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme tietoja täältä:

Tietosuojaseloste: Intrumin työnhakijat

Mitä tietosuojaselosteet ovat?

Tietosuojaselosteessa määritellään, miten käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi perinnän tai saatavien oston yhteydessä. Joissakin palveluissa, kuten lasku- ja reskontrapalvelussa, toimimme pelkästään henkilötietojen käsittelijänä. Silloin käsittelemme henkilötietoja toimeksiantajamme ohjeiden mukaan. Saat lisätietoja henkilötietojen käsittelystä näiden palveluiden yhteydessä omalta sopimuskumppaniltasi.  

Miksi Intrumilla on useita tietosuojaselosteita?

Saatamme käsitellä henkilötietoja eri tavoin eri tilanteissa sen mukaan, oletko Intrumin toimeksiantaja, asiakas, toimittaja vai työnhakija. Voimme myös käsitellä verkkosivustojemme kävijöiden henkilötietoja sen mukaan, miten henkilö on vuorovaikutuksessa kanssamme. Tapauksesta riippumatta emme koskaan myy tai kaupallisesti hyödynnä henkilötietoja emmekä käytä niitä sovellettavan tietosuojalainsäädännön vastaisesti.

Olemme kansainvälinen yhtiö, jolla on toimipaikkoja monessa eri maassa. Henkilötietoja kulloinkin käsittelevä Intrumin yksikkö (rekisterinpitäjä) vastaa henkilötietojen suojasta. Tietoa kunkin toimipaikan suorittamista tietojenkäsittelytoimista on toimipaikan omalla verkkosivulla paikallisella kielellä.

Muutokset tietosuojaselosteisiin

Tarkistamme tietosuojaselosteidemme sisällön ajoittain. Kehotamme tarkistamaan tietosuojasivustoltamme viimeisimmän ajantasaisen version sinua koskevasta selosteesta.

In English

Privacy policies