Tietopyyntö

Jos haluat esittää rekisteröidyn oikeuksia koskevan tietopyynnön, voit tehdä sen sähköisesti tästä.

On tärkeää, että pystymme todentamaan henkilöllisyytesi varmistaaksemme henkilötietojesi luottamuksellisuuden ja tietosuojan. Pyydämme siirtymään kirjautumissivulle, jonka kautta voit esittää tietopyynnön ja vahvistaa henkilöllisyytesi sähköisellä tunnistautumisella.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta sähköiseen tunnistautumiseen, pyydämme täyttämään ja tulostamaan alla olevan linkin takaa löytyvän lomakkeen, ja lähettämään sen meille osoitteesen:

Intrum Oy
Tietosuojavastaava
PL 390
00811 Helsinki

Saatamme joutua ottamaan sinuun yhteyttä varmistaaksemme henkilöllisyytesi, jotta vältetään tietojen joutuminen vääriin käsiin. Mikäli toimit toisen henkilön puolesta, joudumme varmistamaan myös sinun henkilöllisyytesi ja valtuutesi toimia rekisteröidyn puolesta ennen tietojen luovuttamista. Pyydämme huomioimaan, että mikäli henkilöllisyyttäsi ei pystytä todentamaan, Intrum ei voi rekisteröidyn oikeuksien suojelemiseksi toteuttaa tietopyyntöä.

Pyyntösi käsitellään 30 päivän kuluessa. Tilanteissa, joissa saamme yhtäaikaisesti suuren määrän pyyntöjä tai erityisesti tavanomaista laajempien pyyntöjen kohdalla, määräaikaa voidaan pidentää enintään kahteen kuukauteen. Siinä tapauksessa ilmoitamme sinulle asiasta. Vastauksen sisällöstä riippuen, saatat vastaanottaa sähköpostin, jossa on linkki suojatulle sivustolle, jolle vastaus tietopyyntöösi on tallennettu tai vaihtoehtoisesti kirjatun kirjeen tai tiedot voidaan luovuttaa sinulle toimipaikassamme henkilökohtaisesti, mikäli esität asianmukaisen henkilöllisyystodistuksen. Mikäli tiedot eivät sisällä arkaluontoisia tietoja tai suurta tietomäärää, olemme sinuun yhteydessä tavanomaisten viestintäkanaviemme kautta.