Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Tietopyyntö

Tietopyyntö

On tärkeää, että pystymme todentamaan henkilöllisyytesi varmistaaksemme henkilötietojesi luottamuksellisuuden ja tietosuojan. Pyydämme siirtymään kirjautumissivulle, jonka kautta voit esittää tietopyynnön ja vahvistaa henkilöllisyytesi sähköisellä tunnistautumisella.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta sähköiseen tunnistautumiseen, voit lähettää meille vapaamuotoisen tietopyynnön sähköpostilla osoitteeseen tietosuoja@intrum.com. Pyydämme mainitsemaan vapaamuotoisessa pyynnössä nimesi, osoitteesi, henkilötunnuksesi ja mahdollisesti tiedossasi olevan velkojan nimen tai asianumeron. Suosittelemme lähettämään henkilötietoja sisältävän pyynnön salattuna. 

Voit lähettää meille suojatun sähköpostipalveluportaalin kautta salatun sähköpostin osoitteessa: https://securemail.intrum.com/secure 

Kirjoita oma sähköpostiosoitteesi osoitekenttään ja napsauta ”Continue”.

  1. Kirjoita viestisi sähköposti-ikkunaan sähköpostiosoite: tietosuoja@intrum.com
  2. Valitse aihe, esimerkiksi Tietopyyntö ja kirjoita viesti sekä lisää tarvittaessa liitteitä
  3. Lopuksi paina ”Send”-painiketta

Viestin lähettämisen jälkeen voit joko kirjoittaa uuden viestin painamalla “New Message” tai kirjautua ulos painamalla “Logout”.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta lähettää pyyntöäsi sähköpostitse, voit lähettää sen meille myös postin kautta. Halutessasi voit myös täyttää ja tulostaa alla olevan linkin takaa löytyvän valmiin tietopyyntölomakkeen. Pyynnön voit lähettää meille osoitteeseen:

Intrum Oy
Tietosuojavastaava
PL 390
00811 Helsinki
 

Saatamme joutua ottamaan sinuun yhteyttä varmistaaksemme henkilöllisyytesi, jotta vältetään tietojen joutuminen vääriin käsiin. Mikäli toimit toisen henkilön puolesta, joudumme varmistamaan myös sinun henkilöllisyytesi ja valtuutesi toimia rekisteröidyn puolesta ennen tietojen luovuttamista. Pyydämme huomioimaan, että mikäli henkilöllisyyttäsi ei pystytä todentamaan, Intrum ei voi rekisteröidyn oikeuksien suojelemiseksi toteuttaa tietopyyntöä.

Pyyntösi käsitellään 30 päivän kuluessa. Tilanteissa, joissa saamme yhtäaikaisesti suuren määrän pyyntöjä tai erityisesti tavanomaista laajempien pyyntöjen kohdalla, määräaikaa voidaan pidentää enintään kahteen kuukauteen. Siinä tapauksessa ilmoitamme sinulle asiasta. Vastauksen sisällöstä riippuen, saatat vastaanottaa sähköpostin, jossa on linkki suojatulle sivustolle, jolle vastaus tietopyyntöösi on tallennettu tai vaihtoehtoisesti kirjatun kirjeen tai tiedot voidaan luovuttaa sinulle toimipaikassamme henkilökohtaisesti, mikäli esität asianmukaisen henkilöllisyystodistuksen. Mikäli tiedot eivät sisällä arkaluontoisia tietoja tai suurta tietomäärää, olemme sinuun yhteydessä tavanomaisten viestintäkanaviemme kautta.