Intrum Rahoituksen asiakastyytyväisyys huipussaan – 93 prosenttia suosittelee palvelua

93 prosenttia kyselyyn vastanneista suosittelisi Intrumia todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti. Tulos kuvastaa Intrum Rahoitus Oy:n maajohtaja Arto Haukan mielestä erittäin hyvin niitä toimenpiteitä, joiden eteen kuluneina vuosina on tehty paljon töitä.

– Ylivertainen asiakaskokemus on ollut yksi pitkäaikaisista strategisista kehitysalueista, ja olemme kaikessa tekemisessämme ja kohtaamisissa asiakkaidemme kanssa pyrkineet sitä edistämään, iloitsee Arto Haukka, Intrum Rahoitus Oy:n maajohtaja.

Henkilökohtaisen rahoituskäsittelijän ammattitaito, palvelun nopeus ja käytön helppous arvotettiin korkeimmalle

Kun asiakkailta kysyttiin mielipidettä rahoitusyhtiön tärkeimmistä ominaisuuksista, 67 prosenttia vastaajista nosti palvelun nopeuden tärkeimmäksi. Seuraavaksi tärkeimmäksi ominaisuudeksi sijoittui palvelun käytön helppous (63 %), ja kolmanneksi henkilökohtaisen rahoituskäsittelijän nimeäminen (57 %). Yllättävää kyllä, brändiä ei koettu rahoitusyhtiön valinnassa määrääväksi tekijäksi. Hinnan koki merkitykselliseksi 30 % vastaajista.

– 91 % vastaajista koki, että Intrum Rahoitus Oy:n myyjän kuvaus tuotetusta palvelusta vastasi todellisuutta joko erittäin hyvin tai hyvin. 97 % vastaajista oli erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä nimetyn rahoituskäsittelijän palveluun. Olen todella kiitollinen asiakkaidemme luottamuksesta ja hyvin otettu siitä, että niin moni on valmis suosittelemaan palveluamme. Kun asiakkaamme onnistuu, mekin onnistumme. Haluamme olla myös tulevaisuudessa mahdollisimman läpinäkyviä ja suoria toiminnassamme, ja tehdä jatkossakin palvelumme käytön asiakkaille mahdollisimman miellyttäväksi ja hyödylliseksi, Haukka jatkaa. 

Lisätietoja: Arto Haukka, Intrum Rahoitus Oy
puh: 09 2291 1655

Lue lisää Laskurahoituksesta