Parilla klikkauksella rahat laskuista tilille – Webman ja Intrum Rahoitus löivät kättä päälle asiakkaiden arkea helpottaakseen

Ohjelmistoyritys Webman Oy ja Intrum Rahoitus Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka hedelmistä asiakkaat pääsevät nauttimaan ennennäkemättömällä tavalla.

Webmanin pk-yrityksille kehittämä Jobi® työnohjaussovellus täydentyy huhtikuussa Intrumin tarjoamalla laskurahoitus- ja maksuvalvontapalvelulla. Jobin käyttäjät saavat tästä merkittävän hyödyn, sillä jatkossa he voivat hoitaa laskutuksen entistä kokonaisvaltaisemmin vaikka suoraan työmaalla. Käyttäjä tekee Jobiin kirjatuista työmerkinnöistä myyntilaskut parissa minuutissa, ja nyt hän voi yhdellä klikkauksella valita laskulle myös laskurahoituksen. Sen myötä rahat luototuskelpoisesta laskusta kilahtavat yrityksen tilille päivässä.

Jobin asiakasyritykset voivat huoletta keskittyä omaan työhönsä, sillä Intrum hoitaa myös myyntilaskujen maksuvalvonnan ja tarvittaessa perinnän, minkä merkitys on nykyisin entistä tärkeämpää. 

”Laskurahoitusta hyödyntämällä yrityksen on mahdollista pienentää myyntisaataviin sitoutuneen rahan määrää. Näin yrityksen rahankierto tehostuu ja maksuvalmius paranee. Samalla yrityksen sopeutumiskyky markkinatilanteiden muutoksiin paranee”, sanoo Intrum Rahoituksen myyntipäällikkö Tapio Miettunen.

Webman tuntee asiakasyritystensä kiireiset päivät. ”Lupaamme asiakkaillemme, että Jobi® työnohjaussovellus helpottaa heidän yritystoiminnan arjen pyörittämistä. Laskurahoituspalvelun lisääminen Jobiin on tästä mainio esimerkki. Nyt yrittäjä voi antaa Intrumin huolehdittavaksi laskujen rahoituksen ja maksuvalvonnan todella kätevästi, iloitsee Webman Oy:n markkinointi- ja kehitysjohtaja Elina Hänninen.

110-vuotista kokemusta tuoreella twistillä

Kun Webman lähti etsimään sopivaa kumppania laskurahoitus-toiminnallisuutta varten, oli ensisijaisen tärkeää löytää aisapariksi luotettava ja asiakaskeskeinen toimija.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme kaveriksemme merkittävän toimijan. Intrum tuo yhteistyöhömme vankkaa luotonhallinnan kokemusta, sillä heidän juurensa ulottuvat yli sadan vuoden päähän”, kertoo Hänninen.

Laskurahoituksen ja maksuvalvonnan lisääminen suoraan osaksi työnohjaussovellusta, alan kärjessä, on ensimmäinen askel yritysten yhteistyössä.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Webmanin kanssa, sillä arvomaailmamme kohtaavat. Haluamme tarjota asiakaslähtöistä palvelua ja tukea yritysten kasvua”, toteaa Miettunen.

Lisätietoja:

Elina Hänninen, Webman Oy, 040 7795 909, elina.hanninen@webman.fi

Tapio Miettunen, Intrum Rahoitus Oy, 040 565 4667, tapio.miettunen@intrum.com